Porilaine

Nämä ovat lukijoiden mielestä Porin porilaisimpia paikkoja – nyt valitaan ykkönen yleisöäänestyksellä!

Joonas Salli
Nämä ovat lukijoiden mielestä Porin porilaisimpia paikkoja – nyt valitaan ykkönen yleisöäänestyksellä!

Nyt valitaan Porin porilaisin paikka.

Kimmo LehtoPori

Porilaine uteli viime viikolla lukijoiden näkemyksiä Porin porilaisimmasta paikasta. Ehdotuksia tuli runsaasti, mutta se ehdoton ykkönen jäi vielä löytämättä. Asiaan tehdään nyt korjaus.

Alla olevasta äänestyslomakkeesta löydät lukijakyselyssä eniten vinkkauksia saaneet porilaispaikat. Valitse niistä oma suosikkisi ja osallistut samalla arvontaan, jossa on jaossa Porilaine-kasseja.

Porilaine-lehti julistaa torstaihin 16.8. kello 12 saakka jatkuvan äänestyksen perusteella Porin porilaisimman paikan!


Kommentit (21)

  • Ei räpsööläinen mutta silti!

    Porin ehdottomasti paras paikka kokonaisuudessaan on Reposaari, joka poikkeaa siitä aika tylsästä Porikuvasta, joka yleisesti tunnetaan!

  • Nimetön

    Syntyperäisenä porilaisena mielestäni ehdottomasti ”porilaisin” paikka on Porin tori. Sen koko Suomi tietää ja se on edelleenkin kohtaamispaikka, jossa kuulee aitoa porin murretta ja humoristisia porilaisia.
    Olen asunut jo kauan pois Porista, mutta olen sitä mieltä, että porilaiset nimenomaan torilla ovat helposti lähestyttäviä, hauskoja tyyppejä!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio