Kimmo Lehto

Porin kauppahallin bingohalli eli pelisali on ollut pääasiassa tyhjillään viime vuodet. Bingoa siellä pelataan enää maanantaisin, mutta muuten sali on ollut autiona.

Porin ilmailukerho on etsinyt keskeisellä paikalla sijaitseville historiallisille, mutta remontoiduille tiloille ostajaa, mutta tuloksetta. Porilaine-lehti kaipaakin nyt lukijoiden mielipiteitä ja toiveita siitä, millaista toimintaa bingohalliin voisi sijoittaa.

Millaiseen käyttöön sinä toivoisit bingohallin tulevaisuudessa päätyvän? Millaista toimintaa sinne kannattaisi mielestäsi edes sijoittaa?

Kerropa mietteesi kommentti-kentässä. Kokoamme parhaita ideoita Porilaine-lehden sivuille.


Kommentit (40)

  • Nimetön

    Kirpputori sinne kuitenkin loppujenlopuksi tulee. Ei vanhoille parkkipaikattomille rötisköille kannata muuta tehdä. Eikä se kirpputorikaan siellä kauaa viitsi tappiota tehdä.

  • K

    Jazzit tulossa ja majoitusta kaivataan.. Olisiko tässä jazzvieraille majoituspaikka?

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös