Kimmo Lehto

Porin kauppahallin bingohalli eli pelisali on ollut pääasiassa tyhjillään viime vuodet. Bingoa siellä pelataan enää maanantaisin, mutta muuten sali on ollut autiona.

Porin ilmailukerho on etsinyt keskeisellä paikalla sijaitseville historiallisille, mutta remontoiduille tiloille ostajaa, mutta tuloksetta. Porilaine-lehti kaipaakin nyt lukijoiden mielipiteitä ja toiveita siitä, millaista toimintaa bingohalliin voisi sijoittaa.

Millaiseen käyttöön sinä toivoisit bingohallin tulevaisuudessa päätyvän? Millaista toimintaa sinne kannattaisi mielestäsi edes sijoittaa?

Kerropa mietteesi kommentti-kentässä. Kokoamme parhaita ideoita Porilaine-lehden sivuille.


Kommentit (44)

  • Nimetön

    Kauppahalli pitäisi olla kauppahalli. Lisää paikkoja esim. vuokralle kuukaudesi kerrallaan. Ostaisin mieluusti mansikkaa, mustikkaa, herneitä,sieniä,marjoja, omenoita, pienen leipomon tuotteita, yrttejä ym. Turun kauppahalli on hyvä esimerkki, se on viihtyisä paikka missä on aina poikettava kun siellä käy. Niin pitäisi olla meilläkin. Pieni tila esim. esiintymislava jossa tilaisuuden tullen tapahtumaa, saisi ihmiset liikkeelle. Tuhannen taalan liiketilat, Porin parhaalla paikalla, kannattaa kehittää toimintaa. Torilla käy väkeä, niin täälläkin pitäisi, on katto pään päällä ja tuotteet myydään ilman katupölyä.

  • Mutsi

    Porin NMKY :lle upea treenitila, urheilutalon nyrkkeilysali on surkean pieni.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio