Porilaine

Millaisia ovat Porille ominaiset hajut? Entä jos Porille tehtäisiin oma hajuste, miltä sen pitäisi tuoksua? Kerro mielipiteesi!

Kirill Kurashov/Colourbox
Millaisia ovat Porille ominaiset hajut? Entä jos Porille tehtäisiin oma hajuste, miltä sen pitäisi tuoksua? Kerro mielipiteesi!

Miltä Pori tuoksuu? Kerropa mielipiteesi.

Kimmo LehtoPori

Altti Papinsaari visioi Porilaine-lehden kolumnissaan Porin seuraavaa rakkauskirjekampanjaa, jossa viestiä tehostettaisiin tuoksuilla. Miehille lähetettäisiin muun muassa Ässien seisomakatsomosta tiivistettyä hengitysilmaa ja naisille Maikkalassa uitettujen bikinien tuoksua.

Porilaine kerää nyt lukijoiden mielipiteitä, millaisia tuoksuja Poriin liittyy. Mistä tuoksusta tai hajusta sinulle tulee aina Pori mieleen, vaikka olisit ulkopaikkakunnallakin? Entä jos markkinoille tehtäisiin oma Pori-partavesi ja Pori-hajuvesi, miltä ne tuoksuisivat?

Kerropa havainnoistasi ja mielipiteistäsi kommentti-kentässä!


Kommentit (16)

  • Nimetön

    Lihapiirakalta ja olut tehtaalta tuoksuisi varmaan Porin oma tuoksu. Vaikkakaan oluttehdasta ei enää täällä ole. Tuli vaa miälee ☺

  • Nimetön

    Maltaan raskaan makea löyhkä …

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio