Porilaine

Mikkolaan nousee uusi suurmyymälä: IKH tulee Poriin

IKH
Mikkolaan nousee uusi suurmyymälä: IKH tulee Poriin

Isojoen Konehalli avaa myymälän Poriin. Kohta alkaa henkilökunnan rekrytointi.

Marja-Kristiina VainelaPori

Porin Mikkolaan on rakenteilla Isojoen Konehallin Oy:n eli IKH uusi suurmyymälä. Osoitteessa Mikkolantie 27 ovat jo käynnissä maanrakennustyöt, ja myymälä päästään avaamaan jo ehkä ensi vuoden kesäkuussa riippuen siitä, miten hommat edistyvät talven aikana.

Toimitusjohtaja Tuomas Hilakari kertoo, että Porin myymälään rekrytoidaan parhaillaan vetäjää. Myöhemmin palkataan myös 10–12 henkilökunnan edustajaa. Tarvetta on ensisijaisesti teknisten tuotteiden kaupasta kokemusta omaaville myyjille, lisäksi toimistoon tarvitaan yksi tai kaksi henkeä.

Valmisteilla olevan myymälän koko on 3000 neliömetriä, ja sen kylkeen tulee vielä varasto. IKH:n valikoimissa ovat muun muassa työkalut, tekniset koneet ja laitteet, traktoreiden ja työkoneiden varaosat sekä tarvikkeet, kiinnikkeet, maatalousrenkaat ja perävaunut tarvikkeineen.

–Meillä on toki tällä alalla kilpailua Porissa, mutta arvelemme silti, että meidän kannattaa levittäytyä tälle talousalueelle koko valikoimamme voimalla, Tuomas Hilakari kertoo.

Kimmo Lehto
Myymälää rakennetaan parhaillaan Mikkolantien varteen.

Myymälää rakennetaan parhaillaan Mikkolantien varteen.

IKH on kotimainen liikeketju, joka on kotoisin Pohjanmaan Isojoelta. Ketjulla on pyrkimys levitä Suomen isoille paikkakunnille, ja Poriin tuleekin ketjun kymmenes myymälä. Lisäksi yrityksellä on kymmeniä jälleenmyyjiä.

–Kyseessä on tällainen perheyritys, joka täyttää tänä vuonna jo 50 vuotta. Itse en tosin ole sukua perustajaperheelle, vaikka olenkin työskennellyt yhtiön palveluksessa jo 15 vuotta, Tuomas Hilakari sanoo.


Kommentit (21)

  • Nimetön

    Ikh on yksi iso kartelli ja tällä kertaa astuu toisen yrittäjävetoisen Ikh-liikkeen jaloille. Jyrää kaikki yhteistyöliikkeet omien myymälöidensä alta pois. Ahneus ajaa ikäviin asioihin.

  • Nimetön

    Venatorin sulkeminen voi pistää melkosen syöksykieteen päälle. 450 perhettä kohtaa työttömyyfen. Heidän kulutus laskee reilusti. Palvelu ja kauppapuoli menettää rahavirtaa, irtisanovat, se taas kurjistaa lisää uusia työttömiä.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio