Porilaine

Mikä on Porin paras lounaspaikka? Vinkkaa suosikkisi mukaan Porilaine-lehden äänestykseen!

Colourbox
Mikä on Porin paras lounaspaikka? Vinkkaa suosikkisi mukaan Porilaine-lehden äänestykseen!

Porilaine-lehti etsii nyt Porin parasta lounaspaikkaa.

Kimmo LehtoPori

Porissa on runsaasti hyviä lounaspaikkoja, mutta nyt on tullut aika selvittää niistä paras. Porilaine järjestää aiheesta yleisöäänestyksen marraskuussa, ja nyt kaipaamme lukijoiden vinkkejä sopivista ehdokkaista.

Kerro siis kommenttikentässä, mikä omasta mielestäsi on Porin paras lounaspaikka. Kerro mielellään myös pieni perustelu, miksi tykkäät lounastaa juuri tässä paikassa.

Yleisöäänestysvaiheeseen pääsevät ainoastaan ne ravintolat ja ruokapaikat, jotka ovat saaneet vähintään yhden maininnan tässä kyselyssä. Äänestykseen kelpuutetaan ainoastaan Porin rajojen sisällä sijaitsevat lounaspaikat.


Kommentit (253)

  • Nimetön

    Länsihovi 🙂 Porin paras lounas ja brunssi

  • Nimetön

    Citylounas! Mahtavaa ruokaa, ihana henkilökunta ja ilmaiset parkkipaikat oven edessä! 🙂

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio