Porilaine

Mikä on Porin kaikkein porilaisin paikka?

Veera Korhonen
Mikä on Porin kaikkein porilaisin paikka?

Onko tämä kaikkein porilaisin paikka? Jos ei, niin mikä on?

Marja-Kristiina VainelaPori

Mitä tua noi nii, mikä o su miälestäs Porin kaikkein porilaisin paikka?

Vaikka porilainen mielellään mollaa kaiken muun lisäksi myös kotikaupunkiaan, täällä asuu juuristaan ja omista nurkistaan ylpeä heimo.

Siksi Porilaine kyseleekin lukijoilta ehdotuksia paikasta, missä porilaisuus suorastaan kiteytyy. Mitä paikkaa ilman Pori ei olisi Pori?

Onko Pori porilaisimmillaan kenties Isomäki-Arenalla, Porin metsässä, maauimalassa, torin lihapiirakkajonossa, Kirjurinluodossa tai Kallossa? Vai löytyykö aidoin porilaisuus sittenkin esimerkiksi tietystä lähiöistä, kapakasta tai jo hylätyn teollisuushallin kulmilta?

Mikä on sinun ehdotuksesi? Perustele!


Kommentit (42)

  • Nimetön

    4 stopmerkin risteykset olivat hyvin porilaisia. Siellä näkyy vielä nykyäänkin porilainen autovihamielinen henki, kun pikkutiellä on etuajo-oikeus ja kaikki muut joutuvat pysähtymään.

  • Nimetön

    Itsehän sanon konera ja caban karaokepuoli. Vaikee valita näistä kahdesta.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio