Porilaine

Lämpömittaritaulujen katoaminen Porin torilta kummastuttaa – päätyivät Turkuun korjausta odottamaan

Kimmo Lehto
Lämpömittaritaulujen katoaminen Porin torilta kummastuttaa – päätyivät Turkuun korjausta odottamaan

Torin kioski- ja huoltorakennus näyttää jokseenkin alastomalta ilman näyttötaulujaan.

Eeva Järvenpää

Porin tori on viime aikoina vaikuttanut oudon alastomalta. Syynä on Satapaskana tunnetun huolto- ja liikerakennuksen katolta puuttuva näyttötaulu, joka on kertonut vuosien ajan kaupunkilaisille kellonajan ja lämpötilan.

Porinan palveluasiantuntija Jan Kaski tietää kertoa, että näyttö on tällä hetkellä korjausreissulla Turussa, sillä näytössä oli pientä kipuilua. Se ei näyttänyt jossakin vaiheessa keväällä yhtään mitään.

–Näyttö on valitettavasti vanhaa tekniikkaa. Turussa osataan näyttöön tilata oikeanlainen varaosa, jos sellaisia on ylipäätään vielä saatavilla. Jos ei ole, niin sitten pitää tilata paikalle kokonaan uusi näyttötaulu, Kaski sanoo.

Kaski ja kumppanit ovat saaneet kyselyjä ja huomanneet tekstaripalstalta, että näyttötaulu tuntuu olevan porilaisille kovin rakas asia. Kaski lohduttaa, että taulu laitetaan paikalleen niin pian kuin mahdollista.

–Aikataulusta meillä ei ole vielä mitään tietoa.

Kimmo Lehto
Vielä keväällä näyttötaulut näyttivät toimivan.

Vielä keväällä näyttötaulut näyttivät toimivan.


Kommentit (6)

  • Lari Poine

    Paljon enemmän ihmetyttää, että kyseisen rakennuksen lasikattoja ei ole pesty koskaan.

  • Nimetön

    Ai sen takia ilmat ovat tunteneet viileämmiltä viime aikoina.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio