Marja-Kristiina VainelaPori

Miksi narista somessa ja tekstiviestipalstoilla, kun voi tarttua itse toimeen?

Uusi porilainen koirayhdistys, Hyvänmielen Koirakerho aikoo tempaista ensi viikon maanantaina 16. huhtikuuta ja järjestää koirankakan keräystalkoot Porin keskustan puistoissa. Mukaan ovat tervetulleita paitsi kerhon jäsenet, myös ihan kaikki muut, sekä koirien ystävät että myös niiden inhoajat.

Puheenjohtaja Tiina Heino tiedottaa, että tempaus käynnistyy kello 17 Pohjoispuiston ja Raatihuoneenpuiston kulmilta.

–Tarkoitus on käydä läpi näiden puistojen lisäksi myös Länsi-, Etelä- ja Itäpuisto, hän luettelee.

Koirakerholaiset toivovat, että kaupunkilaiset toteuttaisivat koirankakkatempausta kukin omalla kotikulmallaan. Hyvänmielen Koirakerhossa on toistaiseksi vielä sen verran vähän jäseniä, että pelkän yhdistyksen voimin ei koko kaupunkia saada puhtaaksi.

–Keskustan tempaukseen saamme kaupungin puistotoimelta siivousvälineet, ja Veikko Lehti Oy sponsoroi tapahtumaa tuomalla paikalle jätelavan, Heino iloitsee.

Viime vuoden lokakuussa perustettu Hyvänmielen Koirakerho toivoo tempauksesta rivakkaa alkua seuraaville, vastaaville tempauksille.

–Ensisijainen tarkoituksemme on kuitenkin järjestää mukavaa toimintaa samanhenkisille ihmisille ja koulutusta ihan kaikenrotuisille koirille. Täksikin kevääksi on suunnitteilla esimerkiksi vesipelastuskurssi ja metsäjälkitreeniä, Tiina Heino kertoo.


Kommentit (11)

  • Tiina Heino, Hymi ry:n puheenjohtaja

    Tervetuloa talkoisiin. Mitä isompi porukka saadaan kokoon, sitä laajemman alueen saamme siivottua

  • Nimetön

    Hieno tempaus! Aina korjaamme omat jäljet, ja jos on lähellä muita, otetaan samaan pussiin toinenkin. Ihmettelen vain niitä ihmisiä, jotka jättävät koiransa jätökset siivoamatta. Kulkevathan he itsekin siitä uudelleen ja saavat omatkin sotkunsa koiransa jalkoihin ja omiin kenkiinsä. Kyllä ovat tosi laiskoja ihmisiä, kun eivät piittaa edes siitä, että sotkevat itsensä ja koiransa.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio