porilaine

Kerro havaintosi Porin liikennevaloista - missä joutuu odottamaan pitkään punaisissa, vai joutuuko missään?

Annika Kangasmaa
Kerro havaintosi Porin liikennevaloista - missä joutuu odottamaan pitkään punaisissa, vai joutuuko missään?

Hallituskadun liikennevaloissa joutuu usein odottelemaan, mutta ovatko ne Porin hitaimmat?

PorilainePori

Porilaine kartoittaa parhaillaan Porin liikennevalojen odotusaikoja. Kaipaammekin nyt lukijoiden havaintoja porilaisista liikennevaloista, joissa joutuu odottelemaan pitkään punaisissa valoissa.

Entä löytyykö Porista liikennevaloja, joissa vihreät vaihtuvat takaisin punaiseksi turhan nopeasti?

Tervetulleita ovat toisaalta myös havainnot risteyksistä ja kadunpätkistä, joissa liikennevalot toimivat kiitettävän sujuvasti.

Kerropa havaintosi kommentti-kentässä! Porilaine kokoaa parhaita kommentteja ja havaintoja myöhemmin julkaistavaan lehtijuttuun.


Kommentit (23)

 • Raum o ain Raum

  Raumalla poliisit pitivät sakkorysää su-ma välisenä yönä kello kolmen aikoihin valoristeyksessä, punainen oli palanut 5min. eikä muuta liikennettä kun lähdin ajamaan.
  Jostain ne siihen ilmestyivät kaikki jouluvalot päällä ja sakkoa tietysti leveän hymyn saatteelemana,
  sairasta on touhuaminen.

 • Vanha vitsaus

  ”Liian nopeasti vaihtuu Vanhakoivistontien ja Koivulantien valot jalankulkijalle. Ei siin oikeen kerkee tien yli. Saattaa tulla ehkä joo nopeasti vihreeks mut niin ikään punaseks. Siin saa juosta tien yli, ja hyvä jos silloinkaan ehtii.”

  Siinä on ollut se sama ongelma jo 20v., eikä asiaan tule muutosta vaikka on pyydetty jo monta kertaa.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio