Porilaine

Hävisikö pyöräsi tänään Porin torin laidalta: se saattaa olla nyt poliisilaitoksella

Kimmo Lehto
Hävisikö pyöräsi tänään Porin torin laidalta: se saattaa olla nyt poliisilaitoksella

Airion kulman pyöräteline vietiin maanantaiaamuna pois ja siihen jätetyt pyörät siirrettiin toisaalle.

Marja-Kristiina VainelaPori

Eteläkauppatorilla, niin sanotulla Airion kulmalla sijaitseva polkupyöräteline vietiin maanantaiaamuna pois asuntomessujen infokopin tieltä. Samalla telineeseen jätetyt pyörät siirrettiin pois.

Hiljattain telineeseen pysäköidyt pyörät siirrettiin vain sivummalle, mutta jo pitkään samassa paikassa olleet menopelit vietiin poliisiasemalle.

–Kävimme torivalvojan kanssa huolellisesti läpi kaikki telineessä olleet pyörät, vakuuttaa tiemestari Jyrki Kartastenpää Porin kaupungilta.

–Poliisilaitokselle päätyi 10–15 pyörää, jotka kaikki näyttivät olleen telineessä jo useita viikkoja. Osassa oli jo kumit tyhjinä. Neljästä pyörästä jouduimme rikkomaan kevytrakenteisen lukon saadaksemme pyörät irti telineestä. Nämä pyörät oli ihan pakko viedä poliisin huomaan, sillä eihän niitä voinut lukko auki kadullekaan jättää.

Kartastenpää vakuuttaa, että aikaa pyörien siirtoon oli annettu kylliksi. Pyörätelineen siirrosta oli jätetty ilmoitus jo viime viikolla ja telineen ympärille oli vedetty lippusiima. Telineeseen oli tosin tuotu pyöriä myös siiman vetämisen jälkeen.

Airion kulman pyöräteline tuodaan takaisin paikoilleen heti sen jälkeen, kun asuntomessujen infokoppi viedään elokuun alussa pois.


Kommentit (6)

 • Nimetön

  ””Oliko nyt varmasti ainoa paikka asuntomessujen infokopille pyöräilykaupunki Porissa ? Mihin muuten tulee se korvaava pyöräteline ?”

  Eipä siinä polkupyörien telinekapasiteetti paljoa vähentynyt. Tämä teline on jo ollut pitkään täynnä pyöriä, joista on renkaat tyhjänä tai solmussa. Tilaa ei ole ollut muille pyörille”

  Niin, olisikohan ne unohdetut pyörät pitänyt poistaa jo aiemmin, että olisi ollut tarvitseville tilaa.
  Ja minkä takia pyöräteline pitää poistaa??? Kai siinä kävelykadun reunassa tilaa olisi, höh!

 • Nimetön

  ”Oliko nyt varmasti ainoa paikka asuntomessujen infokopille pyöräilykaupunki Porissa ? Mihin muuten tulee se korvaava pyöräteline ?”

  Eipä siinä polkupyörien telinekapasiteetti paljoa vähentynyt. Tämä teline on jo ollut pitkään täynnä pyöriä, joista on renkaat tyhjänä tai solmussa. Tilaa ei ole ollut muille pyörille

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio