Porilaine

Ensimmäinen Porilaine bändi palaa elokuussa keikkalavoille uuden laulajan kanssa

Aino Kivikaarre
Ensimmäinen Porilaine bändi palaa elokuussa keikkalavoille uuden laulajan kanssa

André Rodriguez, Onni Kivikaarre, Jancarlo Rodriguez, Lauri Lilja ja Ilari Ukkola

Kimmo Lehto

Porilaine-lehti on järjestänyt Porilaine bändi -kilpailua yhteistyössä Porisperen kanssa jo vuodesta 2013. Ensimmäisenä himoitun tittelin voitti Countless Goodbyes, joka tunnetaan kovan luokan metalcore- ja rock-yhtyeenä.

Tänä kesänä yhtyeellä on monta rautaa tulessa. Elokuussa yhtyeen puolitoista vuotta kestänyt keikkatauko on esimerkiksi päättymässä, kun Countless Goodbyes lämmittää Helsingin Tavastialla lauteet metalcoren ykkösryhmään kuuluvalle August Burns Redille.

Yhdysvaltalaisbändi soittaa Helsingissä Tavastia-klubilla 7. elokuuta erikoiskeikan, jossa se esittää tasan kymmenen vuotta sitten julkaistun ja satoja tuhansia kopioita myyneen läpimurtoalbuminsa Messengers kokonaisuudessaan.

–Keikalla esiinnymme ensimmäistä kertaa uuden vokalistimme Onni Kivikaarteen kanssa. Parhaillaan nauhoitamme Onnin kanssa ensimmäistä kokopitkää albumiamme, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna, sanoo kitaristi Jancarlo Rodriguez.

–Kun haimme uutta laulajaa riveihimme, Onni Kivikaarre työskenteli vielä Saksassa, mutta tuli kuitenkin Suomeen koelauluihin treenikämpällemme. Myöhemmin kun valitsimme Onnin laulajaksi hän muutti Suomeen.

Uusi albumi tulee poikkeamaan Rodriguezin mukaan aiemmista julkaisuista, sillä Countless Goodbyes on lisännyt puhtaita lauluja biiseihinsä runsaasti. Bändin kokoonpano on laulajaa lukuun ottamatta sen sijaan pysynyt samana vuodesta 2011 lähtien.

Yhtyeen treenipaikka on edelleen Porissa, vaikka kitaristi Jancarlo Rodriguez sekä rumpali André Rodriguez asustavat nykyään Tampereella.

Tästä linkistä pääset näkemään ja kuulemaan videonäytteen Countless Goodbyesin musiikista uuden laulajan kanssa.


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Mahtava keikka sitten tiedossa!!! Niin upeeta !kyllä porilaiset osaa!

  • FANI

    MAHTAVAA …….

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio