Porilaine

”Diskobensis” hämmentää Porin yössä - katso video biletunnelmaa huokuvasta kylmäasemasta

Kimmo Lehto
”Diskobensis” hämmentää Porin yössä - katso video biletunnelmaa huokuvasta kylmäasemasta

Porilaisen huoltoaseman välkkyvät valot luovat diskotunnelmaa kaupungin yöhön.

Kimmo LehtoPori

Porin keskustassa sijaitseva polttoaineenjakeluasema herättää poikkeuksellisen paljon huomiota syksyn pimenevissä illoissa. Aseman viimeisiään vetelevät kattolamput nimittäin luovat välkkymisellään tontille tunnelmaa, joka tuo mieleen naapurissa sijaitsevan nuorisotalon limudiskot. Musiikki vain puuttuu.

Asema on huomioitu viime aikoina myös sosiaalisessa mediassa, jonka syövereihin ladatuissa videoissa kylmäasema on nimetty ainakin "Discobensikseksi"ja "Ritoil-diskoksi". Videoita löytyy esimerkiksi Instagramista.

Mekin teimme asemasta pienen diskobensishenkisellä musiikilla ryyditetyn videon. Napsauta video käyntiin, laita äänenvoimakkuus täysille ja pistä jalalla koreasti!

 

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio