Vaasalaisveljekset kolmen marketin kauppiaiksi Poriin – Samalla Poriin muuttaa myös SM-tason lentopalloilija

Veljekset eivät ole suvun ensimmäiset kauppiaat.

Uudet kauppiaat tykkäävät viettää vapaa-aikaansa luonnossa. Kuvassa Casimir Nurminen, Maria Naasko, Rasmus Nurminen, Jenni Astikainen ja Ruth Nurminen ovat grillauspuuhissa. Taiga-koira on mukana menossa.

Pori

Rasmus ja Casimir Nurminen ottavat toukokuun lopussa vetovastuun Murtosenmutkan, Pormestarinluodon ja Ulvilan K-Marketeista. Kauppojen yrittäjänä on edelliset kuusi vuotta työskennellyt Jussi Valkama, joka siirtyy rakenteilla olevan K-Supermarket Karjarannan kauppiaaksi.

Rasmus Nurminen, 30, on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja työskenteli ennen kauppiasvalmennusta pankkialalla varainhoitajana. Perheeseen kuuluvat avovaimo Jenna Astikainen ja esikoinen Ruth.

Casimir Nurminen, 29, työskenteli kahdeksan vuotta rakennusalalla työnjohtajana, kunnes siirtyi vuodenvaihteessa kaupan alalle. Hänen avovaimonsa Maria Naasko tulee alusta asti mukaan kauppojen arkeen, mutta talvikaudella hän työskentelee urheilemisen ehdoilla. Naasko on SM-tason lentopalloilija. Viime kaudella hän pelasi Huittisissa LP-Vampulan riveissä. Ensi kauden seuraa ei ole vielä julkistettu.

Uudet kauppiaat muuttavat Poriin Vaasasta.

”Vuokrasimme käytännön syistä asunnot samasta rivitalosta Lotskerin kaupunginosasta. Muuttoa uuteen kaupunkiin helpottaa, kun nyt meillä on Porissakin naapurustossa heti turvaverkkoa valmiina.”

Veljekset tulevat kauppiassuvusta.

”Kaikki isovanhempamme ovat toimineet K-kauppiaina. Heillä on ollut kauppoja Vaasassa, Laihialla ja Kokkolassa. Yksi sukupolvi jäi väliin, mutta on hienoa palata isovanhempien viitoittamalle tielle.”

”Monikauppamalli antaa meille synergiaetuja”, Rasmus Nurminen toteaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut