Porilainen fitnessmallikisan voittaja Jenna Jokinen jätti lajin taakseen, mutta viihtyy yhä salamavaloissa – Suosittujen ja rohkeidenkin kuvien takana elämä on hyvin tavallista

Jenna Jokinen, 25, koki fitnessin parissa kasan arkisia pettymyksiä ja yhden isomman. Laji jäi, mutta mitään hän ei kadu. Nyt hän on tyytyväinen ihan tavalliseen ammattiinsa.

Porilainen Jenna Jokinen rakastaa nukkumista ja vihaa torkuttamista. Aamuisin glamour on kaukana, kun hän ampaisee ylös yhdellä herätyksellä kello 6.30 ja lähtee tukka nutturalla töihin. Aamupala tulee syötyä vasta työpaikalla.

Pori

Neljä vuotta sitten porilainen Jenna Jokinen asteli Helsingissä messuyleisön eteen fitnessmallikisassa ja voitti. Tunne oli mahtava ja tavoitteet tulevasta mallinurasta kirkkaina mielessä.

Nyt vuosia myöhemmin kesällä 25 vuotta täyttävä kaunotar istuu kotonaan Porin Viikkarissa. Kodissa, jonka hän jakaa neljän kissan sekä avopuolisonsa, porilaisen radiojuontaja Julle Kallion, kanssa. Naisen hymy on sama ja tulevaisuus yhä kirkas, mutta unelmat ovat muuttuneet. Elämä on rennompaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut