Kakuistaan kuuluisa kahvila Koivulassa on lopettanut toimintansa – yrittäjä keskittyy tilaustöihin

”Nyt saan tehdä sitä, mistä kaikkein eniten tykkään.”

Toiminta jatkuu samoissa tiloissa, mutta jatkossa Heli Vihervaara keskittyy yksityistilaisuuksien järjestämiseen ja tilaustöiden tekemiseen.

19.1. 6:00

Pori

Vanhankoivistontien varrella sijaitseva, Herkkuvaara-niminen kahvila on lopettanut toimintansa vuodenvaihteessa. Yritystoiminta ei kuitenkaan ole päättynyt, sillä yrittäjä Heli Vihervaara keskittyy jatkossa tilaustöiden tekemiseen.

”Järjestän myös jatkossa kakkubuffetteja ja jatkan yksityistilaisuuksien pitämistä”, Vihervaara kertoo.

”Nytkin tässä on tekeillä juuri yhden Lego-synttärit.”

Herkkuvaara on toiminut nyt kaksi ja puoli vuotta. Heli Vihervaara valittelee aloittaneensa yritystoimintansa huonoon aikaan. Heti aloittamisen aikoihin alkoi myös korona, ja nyt puolestaan hirvittää sähkön hinta.

”Tällä samalla paikalla aion silti jatkaa toimintaani. Minulla on tässä kohtuullinen vuokra, eikä minun olisi edes järkevää vuokrata pelkkää keittiötä.”

Heli Vihervaara myöntää, että suurien asiakasmassojen kannalta Herkkuvaara sijaitsee hieman syrjässä.

”Hiljaista on kahvilan puolella ollut, sehän on se kahvilatoiminnan lopettamisen syy. Muutamat kanta-asiakkaat ovat kyllä harmitelleet tilannetta, kun tänne ei voi enää jatkossa poiketa ihan yhtäkkiä.”

Vihervaara korostaa kuitenkin, ettei tämä ole välttämättä lopullinen lopetus. Jos ajat paranevat, hän saattaa vielä jossain vaiheessa avata kahvilan uudelleen, ja kenties aloittaa myös lounastarjoilun.

Heli Vihervaara näkee tilanteessa myös jotain positiivista:

”Nyt saan keskittyä siihen, mistä kaikkein eniten tykkään.”

Herkkuvaara sijaitsee osoitteessa Vanhakoivistontie 15.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut