Porin uusi opiskelijapomo on pikkuvanha viini- ja cocktail-harrastaja – Opiskelukaupunkiaan Tuomas Sirén kehuu ilman, että se kuulostaa epäilyttävältä

”Kesätöillä on usein yllättävän iso vaikutus opiskelukaupunkiin kiinnittymisessä. Ne, jotka lähtevät kesätöihin Helsinkiin tai Turkuun, alkavat luoda liike-elämäkontakteja sinne ja Pori uhkaa jäädä vain välivaiheeksi elämässä. Porilaisen liike-elämän ja opiskelijoiden lähentyminen on Porin kannalta tärkeä asia”, Pointerin uusi puheenjohtaja arvioi.

Kauppatieteitä opiskeleva Tuomas Sirén ei pidä alansa työllistymisnäkymiä Porissa erityisen huonoina, vaikka kyse onkin leimallisesti teollisuuskaupungista. ”Missä liiketoimintaa vaan on, niin kyllä siellä yleensä muutama ekonomikin tarvitaan.”

19.1. 8:00

Pori

Porin yliopistokeskuksen opiskelijajärjestö Pointerin vastavalitulla puheenjohtajalla Tuomas Sirénillä on erilainen elämäntilanne kuin valtaosalla hänen kurssikavereistaan: toisen vuosikurssin opiskelijalla on jo selkeät suuntaviivat, mitä valmistumisen jälkeen tapahtuu.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut