Antinkadun Kipa-kirjakauppa myyntiin – Omistajat toivovat, että yli 100-vuotiaan paikan historia jatkuisi vielä

Viimeiset vuodet Porin Kirjakauppa Oy:tä pyörittäneet Timo Saario ja Juhani Puurila kertovat järjestelleensä asiat niin, että uuden omistajan olisi mahdollisimman helppo jatkaa toimintaa.

Juhani Puurila ja Timo Saario ostivat tuolloin Info-kirjakauppana tunnetun liikkeen Antinkadun varresta vuonna 2020. Kun koronapandemia iski, kauppa oli muiden yritysten tavoin hiljainen. Pian asiakkaat alkoivat kuitenkin palailla, sillä poikkeusaika sai monet tarttumaan kirjaan.

2.8. 12:30

Pori

Yli 100 vuotta samalla paikalla Porin Antinkadulla toiminut kirjakauppa ollaan laittamassa myyntiin. Viimeiset pari vuotta paikka on ollut Timo Saarion ja Juhani Puurilan omistuksessa nimellä Porin Kirjakauppa Oy.

Saario ja Puurila ostivat kaupan alkuvuodesta 2020 pikaisella aikataululla eräänlaisena kulttuuritekona. Tuolloin Info-kirjakauppana tunnettu liike oli ollut pari vuotta myynnissä, mutta sitä pyörittäneet Heikki ja Ritva Hiltunen eivät olleet löytäneet työlleen jatkajaa. Hiltuset kyselivät ensin Saariolta vapaata varastotilaa, mutta ehdottivat hänelle pian koko kaupan ostamista. Saario tarttui tarjoukseen, kun hänen kaverinsa Juhani Puurila lupasi lähteä mukaan kirjakaupan pyörittämiseen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut