Kesätaiteilijat Emppu Jurvanen, Petronella Lukka ja Suvi Lahti löysivät nopeasti yhteisen sävelen, vaikka eivät tunteneet toisiaan ennestään – ”Tämä olisi voinut olla katastrofi”

Improvisoitua teatteria ja musiikkia, sirkustemppuja, pikamuotokuvia, lautaroolipelikerho... Porin kaupungin palkkaama kesätaiteilijakolmikko ideoi kalenterinsa täyteen jo ensimmäisellä työviikollaan.

Petronella Lukka (vasemmalla) ja Emppu Jurvanen (keskellä) kuulivat kesätaiteilijapestistä ensimmäisen kerran vasta huomatessaan tämän kesän hakuilmoituksen. Suvi Lahti taas huomasi haun jo toissa vuonna, mutta ei kokenut tuolloin olevansa valmis tehtävään.

21.6. 10:05

Pori

Kun kuuntelee kesätaiteilijakolmikko Emppu Jurvasen, Petronella Lukan ja Suvi Lahden innostunutta ajatusten vaihtoa, on vaikea uskoa, että he ovat tavanneet toisensa vasta reilu viikko sitten. Tutustumisen lisäksi myös suunnitelmat Porin keskustassa kävijöiden ilahduttamiseksi ovat pitkällä. Taiteilijoiden kalenteri alkoi Lukan mukaan olla täynnä jo ensimmäisen työviikon jälkeen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut