Wellnessmalli-finalisti Emmi Rantamäki, 22, koki romahduksen vuosien kilpaurheilu-uran jälkeen, ja se muutti hänen elämänsä suunnan – ”Kaikki oli ihan sekaisin”

Emmi Rantamäki uskoo voivansa olla samaistuttava esikuva kilpaurheilijoiden lisäksi myös aloitteleville kuntoilijoille. Hän kokee Wellnessmalli-kilpailun tarjoavan niin ponnahduslaudan tulevaisuuden uralle kuin väylän vertaistuen jakamiseenkin.

Emmi Rantamäki harrasti reilut 15 vuotta taitoluistelua. Nykyään laji kulkee mukana rullataitoluistelun, satunnaisten yksityisvalmennusten ja lajin tuomariksi kouluttautumisen muodossa.

17.6. 14:27

Ulvila, Pori

Vielä pari vuotta sitten ulvilalainen Emmi Rantamäki stressasi töistä joka päivä. Hänen arkensa toisti samaa kaavaa, johon ei sisältynyt juuri muuta kuin nukkuminen, syöminen ja työt sekä työasioiden vatvominen.

Jaksaminen oli kortilla, minkä vuoksi Rantamäki tilasi usein ruokaa kotiin. Aiemmin taitoluistelun ympärillä pyörinyt elämäntyyli vaihtui niin fyysiseen kuin sosiaaliseenkin passiivisuuteen. Tuore poikaystävä teki yötöitä, minkä vuoksi arki hänen kanssaan oli niin sanotusti läpsystä vaihtoa. Suurin osa ystävistä taas oli hajaantunut opiskeluiden jälkeen ympäri Suomea, eikä uusia ollut vielä löytynyt tilalle.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut