Porilaisen Wiilaamon toimitusjohtaja Petra Tuomisaari perusti samana vuonna kynsi- ja ripsistudion, sai esikoisensa ja erosi – “Päätin, että tästä ei auta kuin selvitä”

Petra Tuomisaari on luotsannut neljässä vuodessa Wiilaamon hienoon nousuun. Nyt hän kertoo, miten on sen tehnyt.

Silloin kun Petra Tuomisaari ei ole töissä, hän viettää aikaa perheensä kanssa. “Ei minulla oikeasti ole juurikaan vapaa-aikaa, mutta en toisaalta edes kaipaa harrastuksia yritystoiminnan vastapainoksi.”

5.5. 6:00

Pori

Porin kauppatorin laidalla sijaitsevan kynsi- ja ripsistudio Wiilaamon toimitusjohtaja Petra Tuomisaarella, 31, on aina riittänyt päämäärätietoisuutta ja ideoita. Kynsien tekeminen lähti aikoinaan hetken mielijohteesta.

“Olin vielä lukiossa, kun sain idean, että haluan alkaa tehdä kynsiä. Kynsien aloituspaketti oli todella kallis, joten pyysin sitä vanhemmiltani syntymäpäivälahjaksi. Muistan vieläkin, kun äitini näpytteli luottokorttinsa numeroa jollekin epäilyttävälle ulkomaiselle sivustolle ja kysyi, olenko ihan varma, että haluan tällaisen. Äiti ei varmasti uskonut, että alan tehdä kynsiä oikeasti”, Tuomisaari muistelee nauraen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut