Onko sinulla Porin söpöin koira? Osallistu Porilaine-lehden kisaan ja voita koirallesi messevä hemmottelupaketti!

Voit osallistua kilpailuun lähettämällä meille kuvan koirastasi. Kuvakisan voittaja valitaan yleisöäänestyksellä maaliskuun alussa.

Porin lutuisimmassa kuvakisassa etsitään kaupungin söpöintä koiraa.

22.2. 12:53

Pori

Porilaine-lehti järjestää vuoden lutuisimman kilpailun, jossa etsitään Porin söpöintä koiraa kuvakisan ja lukijaäänestyksen avulla. Voittajakoira saa palkinnoksi 100 euron arvoisen tuote- ja hemmottelupaketin!

Jos sinulla on koira, jonka arvelet olevan söpö muidenkin mielestä kuin omastasi, nappaa siitä edustava kuva ja lähetä foto sähköpostilla osoitteeseen porilaine@satakunnankansa.fi. Kuvaan kannattaa satsata, nimittäin voittaja valikoituu käytännössä pelkästään sen perusteella.

Muista kirjoittaa viestin otsikkokenttään teksti ”Porin söpöin koira” ja tekstikenttään koiran nimi sekä sen omistajan nimi ja puhelinnumero. Kuvien lähettämiselle on aikaa sunnuntaihin 27. helmikuuta saakka.

Kilpailu etenee siten, että arvovaltainen ja lahjomaton esiraati valitsee arvionsa mukaan kaikkein söpöimmät koirakuvat finaaliin, jossa Porin söpöin koira valitaan yleisöäänestyksellä. Äänestys järjestetään maaliskuun alussa verkossa osoitteessa porilaine.fi. Äänestykseen ei voi osallistua esimerkiksi kirjeitse.

Eniten ääniä saanut koira saa pääpalkinnon ja Porin söpöin koira -tittelin itselleen. Voittajakoirasta tehdään myös juttu Porilaine-lehteen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut