Buccon uusi alku tulipalon jälkeen: skandinaavisia linjoja ja majatalotoimintaa

Buccon ravintolasali jouduttiin purkamaan viinikaappipalon jälkeen ”luurangoksi”. Nyt sali on uudessa loistossa ja uudistustyöt jatkuvat muualla rakennuksessa ensi vuonna.

Yksi Buccon uudistusten yksityiskohdista on massiivinen mäntypöytä, jonka lankut on saatu ravintoloitsija Jani Lehtisen omasta metsästä.

14.12.2021 17:37

Pori

Ravintola Buccon kakkoskerroksessa seisoi tiistaina onnellinen mies. Ravintoloitsija Jani Lehtinen pääsi pitkän ja stressaavan syksyn jälkeen avaamaan asiakkaille ravintolasalin, jossa kaikki on uusittu lattiasta kattoon.

”Vaikka meiltä on viimeisen kolmen kuukauden ajan vaadittu suurta venymistä, olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Onnistuimme luomaan saliin skandinaavisia puhtaita linjoja, mutta samalla lämpöä”.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut