Samir Demnati on Big brother -talon uusi asukas Porista - Porilaine - Satakunnan Kansa

Big brother -talon uusi porilaisvahvistus on vikkeläjalkainen laulaja ja lauluntekijä

Big brother -ohjelmassa on tälläkin kaudella porilaisedustusta.

Samir Demnati on 32-vuotias porilainen, joka tekee musiikkia taiteilijanimellä Samir Kallio.

4.10.2021 19:00

Pori

Big brother -taloon saatiin tälläkin tuotantokaudella porilaisväriä, kun 32-vuotias Samir asteli talon sviittiin suorassa sunnuntai-illan lähetyksessä. Porin uusin BB-julkkis on koko nimeltään Samir Demnati, joka on varsinainen monilahjakkuus.

Orimattilalaislähtöinen Demnati on esimerkiksi kilpaillut pikajuoksussa Suomen huipulla, minkä lisäksi hän on jo jonkin verran radiosoittoaikaakin kahminut laulaja ja lauluntekijä. Musiikkia hän tekee taiteilijanimellä Samir Kallio.

Demnati on aiemmin työskennellyt puolustusvoimien varusmiessoittokunnassa opetusaliupseerina eli kouluttajana, mutta nykyään hän on oman kertomansa mukaan ammatiltaan ”yritysmaailman sekatyöläinen”. Hän haaveilee, että musiikista tulisi vielä hänelle pääasiallinen elannon tuoja.

Hänen perheeseensä kuuluu avovaimo sekä kaksi husky-koiraa.

Demnati on siis yksi Big brother -talon kolmesta uudesta asukkaasta. Alkuviikoksi tulokkaat eristettiin 12:sta muusta asukkaasta talon sviittiin. Kaikki kommunikointi uusien ja vanhojen asukkaiden välillä tapahtuu aluksi rajoitetusti ja etänä.

Viime vuonna Big brother -talossa oli useita Pori-kytköksillä ryyditettyjä asukkaita. Heistä osa pääsi kisassa finaalilähetykseen saakka, mutta epäilemättä suurimpaan julkisuusmyllytykseen päätyi asianajaja Sini Liljeqvist.

Satakunnan Kansa ja Big brother -ohjelmaa esittävä Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut