Hanna Jokinen Porista on Vuoden karavaanari 2020 - Porilaine - Satakunnan Kansa

Porilainen Hanna Jokinen hurahti matkailuvaunujen maailmaan "vahingossa” 2000-luvun alussa – Nyt hänet palkittiin arvostetulla karavaanaritittelillä

Hanna Jokinen päätyi 20 vuotta sitten pitkin hampain Hämeenlinnan kupeeseen Tilkunpellon leirintäalueelle kyläilemään. Sieltä palasi kotiin asuntovaunun ostopaperit käsissään ja harrastus imaisi mukanaan.

Tällä hetkellä Hanna Jokisen oma vaunu on kausipaikalla Kokemäen Pitkäjärvellä. Haastattelua tultiin tekemään karavaanarikaveri Tarvaisten vaunuun.

6.10. 6:00

Pori

Porilainen Hanna Jokinen pokkasi syyskuussa Vuoden karavaanari 2020 -tittelin karavaanariharrastajien liittokokouksessa Turussa. Jokisen oma karavaanariharrastus alkoi 20 vuotta sitten täysin yllättäen.

"Silloisen mieheni veli oli kutsunut meitä monta kertaa käymään heidän vaunullaan Tilkunpellon leirintäalueella Lammilla. Olin keksinyt tekosyitä ja lopulta suostuin niin, että mennään illalla myöhään ja lähdetään aamulla takaisin. Paitsi, että sitten kun aikanaan lähdimme takaisin meillä oli vaunun ostopaperit mukana.”

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos