Legendaarisen porilaisbaarin reseptillä tehdyn kebabin suosio löi yrittäjät ällikällä - Porilaine - Satakunnan Kansa

Legendaarisen porilaisbaarin reseptillä tehdyn kebabin suosio löi yrittäjät ällikällä – kuudessa päivässä kävi kaupaksi jo 180 kiloa

Vanhakoivistontien varrella sijaitsevan pizzerian pyöritys on Carita Huvisella ja Joni Lahdensuulle rakas harrastus varsinaisen leipätyön ohella.

Yhteen vartaaseen mahtuu lihaa 10–15 kiloa lihaa. Se kuluu jo yhden lounastunnin aikana, tietää Carita Huvinen.

27.9. 6:00

Pori

Paikka oli ehtinyt olla auki vasta vajaat kuusi päivää, ja sinä aikana kaupaksi oli mennyt jo yhteensä 180 kiloa kebablihaa.

Menekki yllätti Vanhakoivistontien varrella sijaitsevan Noutopizzan yrittäjät Carita Huvisen ja Joni Lahdensuun. Kyllä he arvasivat, että legendaarisen Park Barin reseptin mukaan tehty kebabliha innostaisi porilaisia makumuisteloihin, mutta että näin paljon – se oli hämmästyksen aihe.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut