72-vuotias Aki Rosenbom on voittanut syövän kaksi kertaa – lapset, lastenlapset ja lastenlastenlapset pitävät jalkapallomiehen kiireisenä - Porilaine - Satakunnan Kansa

72-vuotias Aki Rosenbom on voittanut syövän kaksi kertaa – lapset, lastenlapset ja lastenlastenlapset pitävät jalkapallomiehen kiireisenä

Noormarkkulaisen rakkaisiin harrastuksiin kuuluvat jalkapallo, avantouinti ja kalastus. Elämän vaikeiden aikojen läpi hän on selvinnyt perheen ja laajan ystäväpiirin avulla.

Aki Rosenbom on henkeen ja vereen jalkapallomies. Kipeä selkä on haitannut tekemistä nyt noin puolitoista vuotta, ja siinä kaikkein huonointa on hänen mielestään se, kun ei pääse pelaamaan jalkapalloa.

12.8. 6:00

Pori

Niitä ihmisiä ei ole kovinkaan paljon, jotka voivat sanoa voittaneensa syövän kaksi kertaa elämänsä aikana. Noormarkussa asuva Aki Rosenbom on sen tehnyt.

Nyt 72-vuotias Rosenbom kuuli ensimmäisen kerran karmean uutisen syövästä vuonna 1997. Hän oli vain 48-vuotias, kun hänellä todettiin selässä syöpäkasvain. Hetkessä tuli kirkas vastaus sille, miksi selkä oli ollut pidemmän aikaan todella kipeä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: