Ärjyistä Facebook-kommenteista tuttu grilliyrittäjä Happe Tuominen: ”Jatkossa haluan viettää talvet Thaimaassa ja kesät Suomessa grillillä sekä mustikkahommissa” - Porilaine - Satakunnan Kansa

Harri ”Happe” Tuominen on ollut yrittäjänä Maxi-Burger & Kebabissa puolitoista vuotta. Aika ei ole ollut kovin helppo yrittäjille. ­

Ärjyistä Facebook-kommenteista tuttu grilliyrittäjä Happe Tuominen: ”Jatkossa haluan viettää talvet Thaimaassa ja kesät Suomessa grillillä sekä mustikkahommissa”

Ravintoloitsijana tunnetuksi tullut, nykyään autogrilliä pyörittävä Harri ”Happe” Tuominen tunnustautuu suorapuheiseksi mieheksi. Hän pääsi osa-aikaeläkkeelle vuoden alusta, mutta grillin pitämistä hän ei ole lopettamassa ainakaan toistaiseksi.


13.1. 7:45

Pori

Varsin hiljaista on. On tammikuinen pakkaspäivä, ja Itsenäisyydenkadun varrella sijaitsevalla Maxi-Burger & Kebab autogrillillä käy asiakkaita vain harvakseen.

– Korona on koetellut lujasti myös meidän alaamme, vaikka verkkomyynti sentään vetää, valittelee paikan isäntä Harri ”Happe” Tuominen.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?