Osaisitko suunnistaa 1930-luvun Porissa? Testaa tietosi, hoksottimesi ja Pori-tuntemuksesi Wanha Pori -kuvavisan kakkososassa! - Porilaine - Satakunnan Kansa

Osaisitko suunnistaa 1930-luvun Porissa? Testaa tietosi, hoksottimesi ja Pori-tuntemuksesi Wanha Pori -kuvavisan kakkososassa!

Uudessa arkistokuvavisassa esitellään taas katunäkymiä, joista osa on kadonnut, mutta osa on säilynyt vuosikymmenten läpi yllättävän hyvin.

Kuvavisassa on esillä muiden muassa tämä 1930-luvulla Porissa otettu valokuva.­

9.6.2019 7:00

Porilaine-lehden uudessa kuvavisassa sukelletaan taas menneiden vuosikymmenten porilaisiin katunäkymiin. Wanha Pori -visan jatko-osassa tekijän pitäisi tunnistaa, missä päin kaupunkia kukin vanha kuva on otettu. Kuvat ovat peräisin pääasiassa 1930- ja 1980 -lukujen väliseltä ajalta.

12 kuva-arvoitusta sisältävän visan tekemiseen ei kuitenkaan välttämättä tarvita korkeaa ikää tai historiatuntemusta, sillä kaikkiin kysymyksiin pystyy löytämään vastauksen myös rautaisella tuntemuksella nykyajan Porista.

Visan löydät alta. Ellei visa avaudu hetimiten, odota hetki tai kokeile päivittää selaimesi.

Ellet ole vielä tutustunut Porilaine-lehden muihin Pori-aiheisiin visoihin, käy tekemässä ainakin Wanha Pori -visan ykkösosa ja Porilaine kaupunginosavisa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?