Ari de Carvalhon kotiuunissaan leipomat leivät revitään käsistä - Porilaine - Satakunnan Kansa

Porilaisen Ari de Carvalhon kotiuunissaan tekemät leivät revitään käsistä: ”On ehkä hyvä, ettei tätä minun leipomaani leipää edes saa joka päivä ja kaikkialta”

Mies on niin innostunut leipomisesta, että aloittaa tänä syksynä leipurin ammattiopinnot.

Ari de Carvalho leipoo joka viikonloppu. Koska leipomukset syntyvät kotiuunissa, satsi on niin pieni, että leivät suorastaan revitään käsistä. ­

23.9.2020 10:17 | Päivitetty 24.9.2020 15:18

Lempeä ja kärsivällinen Samba, kova ja hieman karkea Frank sekä näiden jälkeläinen Neo. Siinä ovat porilaisen Ari de Carvalhon luottoystävät.

Vaikka Samba, Frank ja Neo ovat persoonallisia ja välillä hieman yllätyksellisiä, ne eivät ole ihmisiä, eivätkä edes elämiä. Ne ovat leipäjuuria, jotka asustelevat de Carvalhon keittiön hyllyllä ja lähtevät jopa matkalle mukaan, sillä niitä ei voi jättää pitkäksi aikaa ruokkimatta.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?