Subway-ravintolan valmistuminen viivästyi uudelleen Porin Koivulassa - Porilaine - Satakunnan Kansa

Koivulan Subway-ravintolan rakennustyöt viivästyivät lisää – valmistumisajasta on käynnissä kilpailukin: ”oikeaa vastausta ei tiedä vielä kukaan”

Koivulan Subwayn valmistuminen on viivästynyt jo pariinkin otteeseen.

15.5.2019 8:19 | Päivitetty 15.5.2019 8:20

Pori

Koivulan Subway-ravintolan valmistuminen on viivästynyt entisestään. Alun perin sen piti avautua syksyllä, sitten vuodenvaihteessa ja lopulta vappuna. Se ei ole kuitenkaan auki vieläkään.

Satakunnan Subway-ravintoloiden operatiivinen johtaja Riku Valve on oppinut ravintolan viivytysten aikana sen verran varovaiseksi, ettei hän lupaile enää mitään valmistumisaikatauluja.

– Ravintolan sisätiloista on valmiina nyt jo 95 prosenttia, ja ulkopuolelta puuttuvat ulkolevyt, mainokset ja parkkiruudut. Eli kyllä tässä on valoa näkyvissä!

Töitä on viivästyttänyt esimerkiksi se, että samat työmiehet, jotka rakentavat Koivulan ravintolaa, hoitavat yhteensä 12:ta Subway-ravintolaa läntisessä Suomessa aina Lempäälää myöten.

Viivästyksiä on tullut niin surkuhupaisen paljon, että täkäläiset Subway-ravintolat ovat kääntäneet Koivulan ravintolan tapauksen jo pieneksi vitsiksi.

– Ravintoloissamme on ollut mainoksia, ja Koivulan Subwayn edustalle on teetetty iso plakaatti, jossa yllytetään arvaamaan, koska kyseinen ravintola on valmis. Jostain syystä työmiehet ovat olleet hieman haluttomia asettamaan plakaattia paikoilleen. Palkintona olisi kutsu ravintolan avajaisiltaan, Riku Valve myhäilee.

Vastauksiakin on kuulemma jo tullut. Niissä on näkynyt esimerkiksi vuosiluku 2025, tai sitten vastaus on ollut "ei koskaan".

– Tämä on sikäli hyvä kisa, ettei oikeaa vastausta tiedä vielä kukaan!

Myös henkilökunnan rekrytointi Koivulaan on edelleen käynnissä. Riku Valve mainitsee, että henkilökunnan lopullisen määrän tarve nähdään vasta sitten, kun ravintola on toiminnassa.

Nyt sinne kuitenkin ollaan hakemassa noin kymmentä henkeä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos