Yrititkö osallistua Porilaine bändi -kisaan postitse? Ole yhteydessä toimitukseen! - Porilaine - Satakunnan Kansa

Yrititkö osallistua Porilaine bändi -kisaan postitse? Ole yhteydessä toimitukseen!

Lapkon Ville Malja eläytyi antaumuksellisesti vuonna 2011 Lokkilavalla, kun hän potkaisi Porisperen päälavan ohjelmiston käyntiin. Porilaine bändi -kisassa kisataan esiintymispaikasta ensi vuoden Porisperessä.

15.11.2019 16:14 | Päivitetty 15.11.2019 16:14

Pori

Postilakko aiheuttaa päänvaivaa myös parhaillaan meneillään olevalle Porilaine bändi -kilpailulle. Kilpailuun osallistuminen kirjeitse ei nimittäin onnistu, sillä lakko jatkuu yli osallistumiselle asetetun määräpäivän.

Levy tai muistitikku, jolle osallistumisvideo on ladattu, kannattaa siis kiikuttaa osoitteeseen Pohjoisranta 11 E arkisin kello 9 ja 15.30 välisenä aikana.

Vielä näppärämpää on toimittaa video toimitukselle sähköisessä muodossa esimerkiksi WeTransferin kautta. Asiasta kannattaa sopia erikseen sähköpostilla. Tavoitat meidät sähköpostiosoitteella porilaine@satakunnankansa.fi.

Jos bändisi on jo lähettänyt osallistumiskirjeen Porilaine bändi -kisaan, ole viipymättä yhteydessä Porilaine-lehden toimitukseen osoitteella porilaine@satakunnankansa.fi! Näin pystymme tarkistamaan, onko osallistumiskirjeenne tullut perille toimitukseen.

Videon tulee olla perillä viimeistään torstaina 21.11. kello 15. Muista liittää mukaan tiedot bändin jäsenistä, musiikin tekijöistä sekä yhteyshenkilöistä. Alaikäisiltä tarvitaan huoltajan allekirjoituksella varustettu suostumus.

Porilaine bändi -kisa on paikallisille yhtyeille suunnattu mittelö, jossa yleisö saa äänestää suosikkejaan musiikkivideoiden perusteella. Kilpailu on suunnattu ensisijaisesti tuoreille kokoonpanoille, mutta myös kokeneet yhtyeet voivat osallistua. Musiikkityylillä ei ole väliä, mutta tuotannon (sävel ja sanat) pitää olla bändin omaa. Lisäksi kilpailuun osallistuvien kotipaikkakunnan pitää olla Satakunnassa.

Porilaine bändi -kisan voittaja saa yleisen gloorian lisäksi esiintymiskiinnityksen vuoden 2020 Porispereen!

Esiraadin valitsemat videot ovat nähtävillä marraskuun lopulta alkaen osoitteessa porilaine.fi. Lopullinen voittaja valitaan yleisöäänestyksellä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos