Tunnistatko Porin kaupunginosia pelkkien kuvien perusteella? Testaa ja todista tietosi Porilaine-lehden uudessa kaupunginosavisassa! - Porilaine - Satakunnan Kansa

Tunnistatko Porin kaupunginosia pelkkien kuvien perusteella? Testaa ja todista tietosi Porilaine-lehden uudessa kaupunginosavisassa!

Tiedätkö, missä kaupunginosassa kuuluisa Keskuskartano sijaitsee?

15.3.2019 13:56 | Päivitetty 19.3.2019 9:20

Porilaine-lehden suosittu kaupunginosavisa on saanut jatko-osan! Visan kakkososa pistää lukijoiden paikallistuntemuksen vieläkin kovemmalle koetukselle kuin edeltäjänsä.

Paljasjalkaisille porilaisillekin haastavaksi suunnitellussa kuvavisassa esitellään 15 rakennusta ja näkymää eri kaupunginosista Porissa. Sinun tehtäväsi on valita kunkin kuvan kohdalta se oikea kaupunginosa. Visan lopuksi saat pistemäärääsi perustuvan arvosanan.

Visan lopusta löytyvästä Facebook-painikkeesta voit jakaa tuloksesi kavereillesi Facebookissa. Näin kannattaa tehdä erityisesti silloin, jos pistemääräsi on hyvä tai jopa erinomainen.

Varoituksena kuitenkin mainittakoon, että tässä testissä täysien pisteiden saaminen vaatii timantinkovaa paikallistuntemusta tai satumaista tuuria.

Ellet vielä ole tehnyt kaupunginosavisan ykkösosaa, löydät sen täältä. Pori-visojen ystävien kannattaa käydä tekemässä myös Porilaine taksikuskitesti, Porilaine kadunnimivisa ja Wanha Pori -kuvavisa.

Löydät uusimman testin alta. Ellei testiä näy heti, odota hetki tai päivitä selainnäkymäsi.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut