Wanha Pori -kuvavisa vie katumaisemiin, joita ei enää ole: kokeile, kuinka hyvin tunnet menneiden aikojen Poria! - Porilaine - Satakunnan Kansa

Wanha Pori -kuvavisa vie katumaisemiin, joita ei enää ole: kokeile, tunnistatko menneiden aikojen Poria!

Tiedätkö, minkä nimisen hotellin ravintolasiipi purettiin vuonna 1985?

24.1.2019 11:08 | Päivitetty 24.1.2019 11:14

Satakunnan Kansan kuva-arkiston kätköistä löytyy roppakaupalla valokuvia Porin menneiden aikojen katunäkymistä. Wanha Pori -kuvavisassa pääset tutustumaan arkiston helmiin ja samalla kokeilemaan tietämystäsi menneiden aikojen Porista.

Kuvavisassa esitellään 15 kuvaa, joissa näkyy vanhoja porilaisia rakennuksia ja katunäkymiä. Valitse kunkin kuvan kohdalta oikea vaihtoehto joko muistelemalla, päättelemällä, arvaamalla tai yksinkertaisesti tietämällä.

Visa on rakennettu siten, että onnistumisen tunteita voi saavuttaa ilman korkean iän ja hyvän muistin kombinaatiotakin. Toisaalta täysien pisteiden saaminen vaatii myös vahvaa nyky-Porin tuntemusta – pelkällä historiatiedolla ei pääse huipputulokseen.

Kuvavisan löydät alta. Ellei visa tule näkyviin, odota hetki tai päivitä selaimesi.

Mikäli porilaiset paikallistestit kiinnostavat, tee myös aiemmin tammikuussa julkaistu Porilaine taksikuskitesti ja Porilaine kaupunginosavisa!

Näitä ja muita Satakunnan Kansan digitoituja arkistokuvia pääset selaamaan täällä! Kuvat on tuotu kaiken kansan saataville viime kesästä lähtien käynnissä olleessa arkistokuvien digitointiprojektista.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut