K-Rauta jatkaa Pohjoisväylällä vielä tammikuussa - Porilaine - Satakunnan Kansa

K-Rauta jatkaa Pohjoisväylällä vielä tammikuussa – kilpailun osittainen kiristyminen ei vaikuttanut lopettamispäätökseen

Pohjoisväylän K-Rauta sulkee ovensa alkuvuonna. Liikkeessä on meneillään varaston loppuunmyynti.­

2.1.2019 10:00 | Päivitetty 2.1.2019 13:17

Porin Lotskerissa sijaitseva K-Rauta Pohjoisväylä on lopettelemassa toimintaansa. Yrityksessä on käynnissä tyhjennysmyynti, mutta toiminta jatkuu näillä näkymin vielä tammikuun ajan.

Kauppias Kari Kleemola vaikutti puhelimessa hiljaiselta, eikä halunnut kommentoida liikkeen lopettamisen syitä.

–Niitä syitä pitäisi kysellä Keskon johtajilta.

Kleemolalla ei myöskään ollut omien sanojensa mukaan mitään tietoa esimerkiksi nyt tyhjilleen jäävien tilojen kohtalosta.

–En tiedä, aika näyttää. Juuri nyt minulla ei ole mitään muuta kerrottavaa asiasta.

Myös K-Rauta-ketjun ketjujohtajaa Olli Pere on Pohjoisväylän K-Raudan toiminnan lopettamisen syistä hyvin lyhytsanainen.

–Yhdessä kauppiaan kanssa tämä päätös tehtiin.

Poriin on tulossa Biltema, ja IKH on rakentamassa Poriin suurmyymälää. Näissä molemmissa yrityksissä myydään osittain samanlaisia tuotteita kuin K-Raudassa. Olli Pere kertoo, ettei ole ollut edes tietoinen näiden yritysten tulosta ja laajentumisesta Porissa. Kilpailun pieni kiristyminen ei siis ole ollut vaikuttimena K-Rauta Pohjoisväylän sulkemiseen.

K-Rauta Pohjoisväylän lopullisen sulkeutumisen jälkeen Poriin jää vielä yksi Keskon rautakauppa, K-Rauta Satakunnankatu.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?