Kaupunkikahvila Brunssi muuttaa Pohjoiskauppatorille - Porilaine - Satakunnan Kansa

Kaupunkikahvila Brunssi muuttaa tammikuussa Pohjoiskauppatorille

Karina Luosmaa on innoissaan yrityksensä uudesta sijaintipaikasta torinlaidalla.

3.12.2018 13:46

Kaupunkikahvila Brunssi muuttaa Itäpuistosta Pohjoiskauppatorille. Uusi tarkka sijaintipaikka on osoitteessa Pohjoiskauppatori 3, eli paikassa, jossa tätä ennen ovat toimineet muun muassa Bar Coco ja Korona bar -nimiset baarit.

Uusissa tiloissa toiminta käynnistyy 7. tammikuuta. Itäpuistossa palvellaan viimeisen kerran 21. joulukuuta.

Yrittäjä Karina Luosmaa kertoo, että Brunssin nimi pysyy ennallaan, mutta muuten paikka kokee todellisen muutoksen uusissa tiloissaan.

–Siitä tulee niin hieno lounaspaikka, ettei vastaavaa ole Porissa aiemmin nähty, Luosmaa kuvailee innoissaan.

–Paikka on entinen pankkisali, joten siinä piilevät upeat mahdollisuudet. Esimerkiksi yhdestä pankkiholvista tulee minulle toimisto ja kahdesta muusta teemme kabinetit.

Asiakkaalle tärkeintä on kuitenkin tarjonta. Lounasruokien lisäksi Brunssi satsaa jatkossa entistä enemmän kahvilapuoleen. Erityisesti teenjuojia hellitellään laajoilla valikoimilla. Edelleen myös kaikki leivonnaiset ja muut ruoat tehdään itse alusta alkaen.

Asiakaspaikkojakin on uusissa tiloissa enemmän kuin nykyään. Pohjoispuiston tiloihin mahtuu 90 paikkaa, eli 20–30 enemmän kuin vanhassa paikassa.

–Olemme jatkossa myös auki silloin, kun torilla tapahtuu, eli esimerkiksi iltatorien aikaan, Luosmaa lupaa.

Luosmaa toivoo, että uusi sijaintipaikka auttaa asiakkaita löytämään Brunssin paremmin. Kaupunkikahvilan vanhat tilat ovat hänen mukaansa hieman piilossa Itäpuistossa kerrostalon sisäpihalla.

Brunssi on 20 vuotta vanha yritys. Karina Luosmaa on luotsannut sitä 7 vuotta.

–Voin ylpeänä todeta, että uusien tilojen remontointiin olen palkannut vain paikallisia pienyrittäjiä. Olenhan sellainen itsekin, Luosmaa korostaa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: