Koivulaan rakennetaan syksyn aikana uusi Subway-pikaruokaravintola - Porilaine - Satakunnan Kansa

Koivulaan nousee syksyn aikana uusi pikaruokaravintola – "alue on eräänlainen Itä-Porin ruokakeskittymä"

Uusi Subway rakennetaan Koivulantien ja Ulvilantien risteyksen tuntumaan. Kyseessä on Porin kuudes Subway-ravintola.

18.9.2018 10:54

Uuden Subway-ravintolan rakennustyöt Koivulassa ovat nyt vauhdissa, ja ravintolan avajaisia päästään viettämään tämän vuoden lopulla. Ravintolasta tulee siinä mielessä uudenlainen Subway, että siihen rakennetaan autokaista, ja paikan ilme tulee olemaan ketjun uudistetun konseptin mukainen

–Tästä tulee myös Suomen ensimmäinen omassa erillisessä kiinteistössään toimiva autokaistallinen Subway. Ravintolasaliin tulee arviolta 25-35 asiakaspaikkaa, minkä lisäksi lämmitettävälle terassille paikkoja tulee saman verran lisää. Tarkoitus on rakentaa niin iso ravintola kuin luvat vain antavat myöden, toteaa Satakunnan Subway-ravintoloiden operatiivisesta toiminnasta vastaava Riku Valve.

–Porin muita Subway-ravintoloita aletaan remontoida uuden konseptin mukaisiksi sitten, kun uusi ravintola on saatu valmiiksi.

Ravintola rakennetaan tontille, jossa toimi aikanaan pitkään Katukeittiö Kanakki. Sijainti houkutteli Subwayta vilkkaan Ulvilantien läheisyyden takia.

–Alue on eräänlainen Itä-Porin ruokakeskittymä, joten sijainti on siinäkin mielessä looginen, Riku Valve sanoo ja viittaa läheiseen Mc Donald'siin sekä Shellin ja Teboilin ravintolapalveluihin.

Ravintolan henkilökunnan rekrytointi on jo käynnistetty ja paikka tulee työllistämään arviolta kymmenen työntekijää. Henkilöstömäärä tarkentuu sen mukaan, millaisiksi ravintolan aukioloajat asettuvat.

–Joka tapauksessa tähän tulee pidemmät aukioloajat kuin muissa Porin Subway-ravintoloissa, Valve sanoo.

Paikan yrittäjällä Tero Vuoriolla on entuudestaan 11 Subway-ravintolaa Satakunnassa, Varsinais-Suomessa ja Pirkanmaalla. Porin ensimmäinen Subway avautui Vuorion johdolla Yrjönkadulla noin 15 vuotta sitten. Kyseessä oli samalla yksi ketjun ensimmäisistä ravintoloista Suomessa.

Pikaruokaravintola tulee tontille, jossa ammoisina aikoina toimi Katukeittiö Kanakki.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: