Haluatko auttaa kiillottamaan Yyterin matkailubrändiä? Paljasta salaiset Yyteri-muistosi! - Porilaine - Satakunnan Kansa

Haluatko auttaa kiillottamaan Yyterin matkailubrändiä? Paljasta salaiset tarinasi Meri-Porin rannoilta!

Anna Kyhä-Mantere toteaa, ettei tarinoiden välttämättä tarvitse liittyä juuri hiekkarantaan, sillä koko Meri-Porin rannikko on matkailun näkökulmasta kiinnostavaa aluetta.­

23.2.2018 9:06

Yyterin markkinointia pakerretaan parhaillaan parempaan suuntaan, ja tavallisille tallaajillekin tarjotaan mahdollisuus auttaa brändityössä. Visit Pori nimittäin pyytää ihmisiä kertomaan kokemuspohjaisia tarinoita Yyteristä.

–Meitä kiinnostavat kaikenlaiset tarinat ja muistot tai ihan vaan hauskat hetket. Sen ei tarvitse liittyä hiekkarantaan vaan se voi olla mitä tahansa, mistä tahansa Porin rannikolta muistamasi asia, vinkki, paikka tai varjeltu salaisuus, kertoo Visit Porin toimitusjohtaja Anna Kyhä-Mantere tiedotteessa.

Kyhä-Mantere muistuttaa, että vaikka Yyteri muistetaan useimmiten upeasta hiekkarannastaan, matkailun näkökulmasta koko rannikon alue Yyteristä Kalloon, Reposaareen ja Ahlaisiin on kiinnostava.

–Koko Meri-Porin rannikko on taianomainen paikka, josta löytyy yhtä monta tarinaa kuin sinne mahtuu kävijöitä.

Tarinoita voi jakaa 18. maaliskuuta saakka osoitteessa yyterinsalaisuudet.fi. Paljastukset tehdään nimettömänä, koska kaikki tarinat eivät välttämättä ole sellaisia, joista kehtaisi kertoa avoimesti

Kertomuksen kohteena voi Visit Porin mukaan olla vaikkapa romanttinen yö tähtien alla, epäonnistunut bilereissu väärän porukan kanssa tai vaikka vaan maailman paras kalapaikka.

Tarinat julkaistaan samassa osoitteessa, minkä lisäksi materiaalia hyödynnetään myös Yyterin brändityössä, josta vastaa markkinointitoimisto Staart.

–Tutustuessamme alueen historiaan ja mahdollisuuksiin heräsi ajatus, että alueen monipuolisuutta ei ole vielä ehkä ymmärretty täysin. Tämän vuoksi pyydämme kaikkia mukaan paljastamaan uniikin Yyterin salaisuuksia. Näitä tarinoita ja ajatuksia hyödynnetään Yyterin markkinoinnin polttoaineena. Löydetään siis yhdessä Yyterin uudet puolet, sanoo Staartin luova johtaja Juuso Kemi.

Tarinankertojia houkutellaan mukaan arvonnoilla, joissa jaossa on Pori-aiheisia tuotepalkintoja sekä pääpalkintona elämysviikonloppu Yyterissä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?