Tule kirjoittamaan jäähyväisesi Itä-Porin koululle!

Itä-Porin koulussa on kuluvana talvena käyty koulua parakeissa sisäilmaongelmien takia.

29.5.2017 0:00

Sisäilmaongelmista kärsivä, kokonaan purettavaksi suunniteltu Itä-Porin koulu saa kunnon hyvästit, kun koulun vanhempainyhdistys järjestää tiistaina 30. toukokuuta Jäähyväiset Itä-Porin koululle -nimisen tapahtuman.

Tapahtuman aikana saa oikein luvan kanssa piirtää pariin valittuun koulun seinään tussilla terveisensä.

–Tervetulleita ovat kuitenkin vain positiiviset terveiset, vaikka varmaan monella meistä on myös vähemmän aurinkoisia koulumuistoja, huomauttaa vanhempainyhdistyksen puheenjohtaja Maarit Lindholm.

–Vanhempainyhdistys lainaa paikalle saapuville tusseja ja samalla vahtii, ettei piirustuksia ja terveisiä osu väärään paikkaan. Itä-Porin koulussa opiskellaan kuitenkin lukukauden loppuun asti, joten rakennus ei saa jäädä kamalaan kuntoon tempauksemme jälkeen.

Jäähyväistapahtuman aikana koululla on myös puffetti. Siitä saatavat rahat vanhempainyhdistys kanavoi oppilaiden hyväksi.

Maarit Lindholm ei osaa arvioida paikalle saapuvien osallistujien määrää. Paikalle toivotaan erityisesti Itä-Porin koulun entisiä ja nykyisiä oppilaita sekä heidän vanhempiaan.

Hän kertoo, että ajatus tapahtuman järjestämisestä virisi kevään aikana.

–Minulle itselleni myös Kaarisillan koulu on ollut tärkeä paikka, mutta sen kunniaksi ei vastaavaa tilaisuutta ehditty järjestää. Nyt se on jo purettu, Lindholm pahoittelee.

Jäähyväiset Itä-Porin koululle -tilaisuus alkaa 30. toukokuuta kello 18. Tapahtumalla on myös samanniminen Facebook-sivu.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut