Porisperen saunamajuri Jarno Malinen muistelee: ”Ismo Alanko otti minulta saunavastuun, Tea Khalifa saunoi kanssani kahdestaan” - Porilaine - Satakunnan Kansa

Porisperen saunamajuri Jarno Malinen muistelee: ”Ismo Alanko otti minulta saunavastuun, Tea Khalifa saunoi kanssani kahdestaan”

Porisperen backstagella on vuokrattu sauna, jossa klapia kuluu viikonlopun rockfestivaalin aikana. Festivaalin saunamajurille Jarno Maliselle saunan lämmitysvastaavan pesti on tuonut monia muistoja.

Jarno Malinen on erittäin tyytyväinen, kun saa olla osa omalta osaltaan tukemassa Porispereä. – Ei minulta paljoa enää edes kysellä, että tulenko ensi vuonnakin talkoisiin. Kyllä he sen siellä tietävät, Malinen hymyilee.

21.7.2019 20:30

Pori

Porispere on suomalaisten festarien joukossa erikoinen siinä suhteessa, että rock-viikonlopun aikana backstagelle tarvitaan juomien ja ruokien lisäksi myös kasa klapeja.

Nimittäin porilaisen rockfestivaalin erikoisuus on takahuoneeseen vuokrattu Porin teekkareiden rakentama siirrettävä sauna, joka lämpenee koko festarien ajan.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut