Porispere julkaisi sunnuntain pääesiintyjän - Porilaine - Satakunnan Kansa

Suomen suosituin artisti JVG on Porisperen sunnuntain pääesiintyjä

JVG esiintyi Blockfestin päälavalla elokuussa.

23.1.2020 9:18 | Päivitetty 23.1.2020 9:27

Koko perheelle suunnatun Porisperen sunnuntaipäivän kattaus täydentyi kovalla kotimaan nimellä. Festivaalien päälavoilla kautta Suomen villitsevä JVG on Suomen suosituin artisti juuri nyt.

Kohta vuosikymmenen ajan niin radioiden soittolistoja kuin suoratoistopalveluiden kärkisijoja megahiteillään, kuten Ikuinen vappu, Tarkenee, Hehkuu ja Häissä, hallinnut duo on murskannut ennätyksiä muun muassa Spotifyn striimatuimpana suomalaisena artistina. Kaksikolla on tällä hetkellä lähes 657 000 kuukausittaista kuuntelijaa Spotifyssa.

Useaan kertaan Emma-palkittujen Jaren ja VilleGallen viime kesäkuussa ilmestynyt albumi RATA/RAITTI on myynyt tähän mennessä tuplaplatinaa.

Ennen joulua Porispere livautti jo julki osan sunnuntain ohjelmistosta. Yksi nimistä on SANNI, joka julkaisi viime vuonna neljännen albuminsa nimeltä Trippi.

Mukana menossa on myös kaksi muuta valovoimaista duoa. Ida Paul & Kalle Lindroth ovat valloittaneet hiteillään radioiden soittolistat ja liveyleisöt. Yhtye julkaisi viime kuussa uuden singlen nimeltä Vuonna nolla. Mainio tuttavuus on myös 11-vuotiaiden turkulaiskaksosten Einon ja Aapelin muodostama popkaksikko, josta on kehkeytynyt muutamassa vuodessa pienempien musadiggareiden suursuosikki.

Porisperen kesän 2020 aiemmin julkistettuja huippunimiä ovat jenkkimetallin jättiläinen Anthrax ja ensi kesänä paluun keikkalavoille tekevä Tehosekoitin.

Muita kotimaisia kiinnityksiä Porisperen lauantaille ja perjantaille ovat Popeda, Sonata Arctica, Ellinoora, The 69 Eyes, Happoradio, Ensiferum, Terveet kädet ja Maustetytöt.

Ensi kesän Porispere järjestetään 31.7.-2.8.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: