Porilainen peräkonttikirppis jälleen lauantaina

Suuren suosion saanut Porilaine peräkonttikirppis järjestetään jälleen lauantaina 19. toukokuuta Kauppakeskus Puuvillan pihalla. Ohjeita ja lisätietoa kartan alla.

 

 

Myyjien sisäänajo alkaa kello 7.00 ja paikalla on oltava kello 8.30 mennessä.

Saapumatta jättäneiden myyjien paikat annetaan jonottaville myyjille kello 8.30. Autopaikan hinta on 15 euroa, ison autopaikan 20 euroa ja vilttipaikan 10 euroa.

Polkupyörällä tai jalan paikalle tulevat myyjät voivat mennä suoraan myyntipaikalleen. Ota mukaan myyntipaikan vastausviesti.

Peräkonttikirppistä ei ole tarkoitettu uuden tavaran tai elintarvikkeiden myyntiin. Ota siis myyntiin vain ”kirppistavaraa”.

Yhden myyjän käytössä on yksi pysäköintiruutu (isoilla paikoilla kaksi perättäistä ruutua). Pysäköi autosi peräkontti kulkuväylää kohti. Auton taakse voi pystyttää korkeintaan pysäköintiruudun levyisen ja 80 senttimetriä syvän pöydän tai vaaterekin. Järjestäjät tarkkailevat tilankäyttöä.

Pysäköintiruutu on siivottava kirpputorin jälkeen. Alueelle saapuu kello 13.00 SPR Kontin pakettiauto, johon voi halutessaan viedä myymättä jäänyttä ehjää ja puhdasta tavaraa.

 

Päivän aikana tapahtuu myös paljon muuta mielenkiintoista. Yksi osa tapahtumaa on Anna hyvän näön kiertää -kampanja, johon voi osallistua tuomalla hyväkuntoiset, kotelottomat silmä- tai aurinkolasisi Satakunnan Kansan pisteellä sijaitsevaan keräyslaatikkoon.

Keräykseen kaivataan erityisesti pluslaseja ja lasten laseja. Niistä on suurin puute Tansaniassa, jonne keräyksessä saadut lasit toimitetaan.

Sekin mukava juttu asiaan liittyy, että halutessaan voi nähdä, kenelle lahjoitetut lasit päätyvät hyväntekeväisyyskohteessa. Se tapahtuu seuraavalla tavalla: laita silmälasisi minigrip-pussiin ja kirjoita nimesi sekä sähköpostiosoitteesi sen sisälle. Pyydä lasien vastaanottajaa ottamaan sinusta kuva tai lähetä kuvasi sekä yhteystietosi suoraan osoitteeseen tansania@specsavers.com.

 

Satakunnan Kansan pisteellä jaetaan myös 300 Satakunta-aiheista muistikirjaa. Sellaisen saa vuoden 2018 kanta-asiakaskorttia näyttämällä. Osaan muistikirjoista on piilotettu pääsylippu Kirvatsin Jytään!

Satakunnan Kansan pisteellä on myös digineuvontaa.

 

Päivän huipennus on hyväntekeväisyyshuutokauppa, jossa myynnissä on esimerkiksi Veli-Pekka Ketolan pelipaita ja kultamitali. Tarjolla on myös tuoreempien Ässä-pelaajien paitoja sekä lahjakortteja.

Hyväntekeväisyyshuutokauppa alkaa kello 13, ja meklarina toimii Kari Laine.

 

Peräkonttikirppis ja siihen liittyvä haastekampanja Ikäihmiselle kaveri keräävät rahaa vanhusten yksinäisyyden poistamiseen ja nuorisotyöttömyyden vähentämiseen. Tuotto käytetään lyhentämättömänä työttömien satakuntalaisten nuorten palkkaamiseen ystäviksi yksinäisille ikäihmisille.

 

 


Lue myös

Sammio