Tyyni kyntäjä: Porin kaupungintalon kulmahuoneessa lymyilee pelaaja, jonka nimi on Noita?

Tyyni kyntäjä: Porin kaupungintalon kulmahuoneessa lymyilee pelaaja, jonka nimi on Noita?
Juha Ståhle

Ei hätää, vaikka valtiovarainministeriön budjettiesityksen anti Satakunnalle on suurin piirtein kuin Suomen urheilumenestys MM-Lontoossa. Mitään ei odotettu, eikä saatu.

Ans kattoo, miten käy vuonna 2019? Joko silloin näkyy Helsingin kerman syöttämisen ja juottamisen anti? Olisi pikkuhiljaa aika, sillä Suomi-Areena on pyörinyt jo 12 vuotta, ja jatseja on pidetty vuodesta kuuskytkuus.

Jos sittenkään ei lehti liikahda, Satakuntaliiton pitää pistää anomus sisään ja hakea vaikka valtatie 2:lle elämystien eli Suomen surkeimman kärrypolun virallista asemaa.

Miten voikin olla niin, että jos kyseinen ränni saa edes joskus remonttiin rahaa, sekin tietyö menee pieleen Karkkilasta länteen.

Ilmaista lounasta ei tunnetusti ole, mutta kevyt iltapala se vasta maksaa.

Europarlamentaarikko ja mahdollinen presidenttiehdokas Paavo Väyrynen järjesti Helsingissä tiedotustilaisuuden, jonka suurin yllätys luki kutsun lopussa: "Tarjoan kevyen iltapalan."

Keskustan kunniapuheenjohtaja tunnetaan huippunuukana miehenä, joka ei tarjoa.

Mistään linjamuutoksesta ei tosin näyttäisi olevan vieläkään kyse, sillä tarjoilun lunnaat olivat ohjelman mukaan todella raskaat. Aivan aluksi piti kuunnella Väyrysen puuduttava pienoisnäytelmä Manu ja minä 2.0. Jo se kesti tunnin.

Pienoisnäytelmässä kaksi toimittajia näyttelevää näyttelijää haastattelee Paavo Väyrystä näyttelevää Paavo Väyrystä. Teksti on Paavo Väyrysen kynästä.

Pienoisnäytelmä 2.0 on kevytversio Paavo Väyrysen Pohjanrannan kesäteatterissa tänä kesänä pienille katsojamäärille pyörineestä Manu ja minä -näytelmästä, jonka pääosan esittää Paavo Väyrystä näyttelevä Paavo Väyrynen.

Vielä viime kesänä Paavo Väyrynen näytteli teatterissaan vain Kekkosta.

Porilaiset Pokémon-harrastajat uskovat selvittäneensä kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkosen (sd.) pelaajanimen.

Nimittäin: Raatihuoneenpuiston stopilla näkyy yksi pelaajanimi, vaikka puistossa sataisi kaatamalla, eikä missään ole ristinsieluakaan.

Koska asutusta ei ole ulottuvilla, poksuttelijoilla on vakaa usko siihen, että pelaajana on kaupungintalon kulmahuoneessa lymyilevä nimimerkki, jonka alkuosana on sana Noita ja sen jälkeen kahden numeron sarja.

Hanna Laasanen
Aino-Maija Luukkonen.

Aino-Maija Luukkonen.

Valtion liikuntaneuvoston jäsen, valtion liikuntaneuvoston yhdenvertaisuus- ja tasa-arvojaoston jäsen, kaupunginvaltuutettu, perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtaja, ynnä muuta ja urheilumies Ismo Läntinen ei mennyt yllättäen Lontooseen seuraamaan MM-yleisurheilua.

Hän matkusti Nizzaan, joka ei ole vasemmistoliiton entisen Porin satraapin Aki Nummelinin mukaan pizza.

Joko alkaa Porin valtuustosopimus toteutua?

Nyt otetaan Kankaanpään ikiliikkujasta Anssi Joutsenlahdesta (yhä ps?) mittaa. Univelka painaa, sillä hän katsoo yleisurheilumiehenä kaikki Lontoon kisalähetykset alusta loppuun, ja nehän kestävät.

Anssi on ahkeria blogimiehiä, mikä tarkoittaa sitä, että hän joutuu raportoimaan tekemisistään ja ajatelmistaan aamuyöllä.

Joutsenlahti ei siitä huolimatta ole sortunut perussuomalaisten putsarin Matti Putkosen pelkäämiin aivopieruihin, sillä Anssilla on tunnetusti korkki aina kiinni.

Edes väsymys ei ole sytyttänyt häntä kommentoimaan hattivattien ja uuvattien uutta elämää, vaikka sisimmässä kuinka jurppisi vennamolaisen ja soinilaisen politiikan syöksykierre.

Toivotaan, että vielä rävähtää myös Anssi kynästä.

Korkeasti koulutettujen Akava esitteli männä kuun Suomi-Areenassa sivistyskyselyään, joka jäi vähälle huomiolle.

Ehkä niin on hyvä kuin kävi.

Koska: Suomalaisessa sivistysyhteiskunnassa ei ole kyselyn mukaan lainkaan tärkeää panostaa taiteeseen ja kulttuuriin. Vain nolla prosenttia akavalaisista ja yksi prosentti muista palkansaajista satsaisi ensinnä niihin.

Vähiten suomalaista sivistysyhteiskuntaa uhkaa vastaajien mukaan kulttuurikielteisyys.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio