Terveiset kaupungille Kaanaan Kanttorintieltä

Ensimmäisenä kesänä vuonna 2020 meidän kadulla kaivettiin ja tehtiin viemärien sukitus. Toisena kesänä vesijohtojen venttiilit vaihdettiin. Aloituksen piti olla keväällä, mutta alkoikin vasta syksyllä, jolloin routa yllätti.

Kolmantena kesänä katu avattiin jälleen ja tehtiin hulevesiviemärit ja sadevesikaivot. Taas routa yllätti. Sadevesiviemärit ovat osaksi niin ylhäällä, että tarvitaan tulva, että niihin menee vesi.

Nyt on menossa neljäs kesä, jolloin havaittiin, että aikaisemmin unohdettiin laittaa katuvaloja varten kaapelit – ja taas katua avattiin!

Katu on nyt huonommassa kunnossa kuin kertaakaan 60 vuoteen. Piti tulla niin hienot puistot ja asfaltit.

Katutyöt ovat neljäntenä vuonna edelleen kesken. Vertailukohteena esimerkiksi Karjaranta, jonka puistoja aloitetaan tekemään nyt ja ovat varmasti valmiina tänä syksynä.

Voitaisiinko saada joku kaupungin delegaatio tutustumaan tilanteeseen vielä tänä kesänä ja tehdä Kanttorintie lopultakin kuntoon? Ennen tulevaa routaa.

Veronmaksajana ymmärrän, että asumme Meri-Porissa, emmekä saa samanlaisia katuja kuin Porin keskustassa, mutta joku kohtuus pitäisi olla.

Arto Välikallio

Kanttorintiellä vasta 40 vuotta asunut

Ps. Kaupungin julkinen vastaus lehdessä olisi toivottavaa

Sadevesiviemärit ovat osaksi niin ylhäällä, että tarvitaan tulva, että niihin menee vesi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut