Miksi ihmiset eivät mene kauppaan ja osta sieltä? – Tekstareissa ihmetellään muun muassa verkkokauppaa - Mielipiteet - Satakunnan Kansa

Miksi ihmiset eivät mene kauppaan ja osta sieltä? – Tekstareissa ihmetellään muun muassa verkkokauppaa

Tekstarit 13524

Verkossa tapahtuva ostaminen, oli se sitten tavaraa tai terveyttä, ajaa tämän yhteiskunnan konkurssiin, kirjoittaa eräs lukija.

15.11.2020 20:56

Laura hyvä, ei Trump hävinnyt koronan ja postiäänten vuoksi, vaan sen vuoksi, miten huonosti hän hoiti korona-asiaa. Postiäänet puolestaan antoivat isolle osalle kansaa mahdollisuuden äänestää. Siitä kutsutaan demokratiaksi.

Tämä verkossa tapahtuva ostaminen, oli se sitten tavaraa tai terveyttä, ajaa tämän yhteiskunnan konkurssiin. Miksi ihmiset eivät mene kauppaan ja osta sieltä. Ongelmatilanteet jäisivät sadasosaan.

Uskonto on uskonto, ei tiedäntö. On rohkeaa hypätä tuntemattomaan ja uskoa. Mutta taivaan isä on metafora. Tosiasiat ovat kaukana uskonnosta. Jokainen kuitenkin uskokoon mihin jumalaan tahansa, kunhan ei opasta muita.

Mahtava konsertti TV kakkosella 12.11. Tavastia klubilla. Ei yleisöä, ei juontajia, huippuartisti Ismo Alanko tulkitsee hienosti omia suomalaisia teoksiaan. Kiitos.

Tietääkö kukaan, miten saisin TV:n puheohjelmien taustapimputuksen pois. Saisi puheesta selvää. Normaalikuuloinen.

Miksi Porin perusturvan vammaispalvelu pihtaa tutun taksin oikeuksia hitaammin kehittyviltä? Niiltä, jotka ei itse pysty oikeuksiaan esittämään? Taksi maksaa saman, on se sitten lähellä asuva tuttu taksikuski tai 30 kilometrin päästä tolpalta tuleva Taxidatan auto! Vai onko Taxidata osallinen päätöksenteossa?

Porin veröäyriä voisi korottaa enemmän, jotta olisi enemmän rahaa kannattamattoman lentoliikenteen ylläpitoon ja Suomen Ilmailuopiston tukemiseen. Me porilaiset rakastamme lentokenttäämme, maksoi mitä maksoi!

Eiköhän Karjarannan asukkaat taas aktivoidu, kun uusi soitinpuisto on avattu. Melu kantautuu taas joen toiselle puolelle ja pian lapsilta kielletään hupi, kuten jo nuorilta kiellettiin.

Kaunis kiitos sinulle, joka nostit kännykkäni auton kahvaan Iccon pihassa torstaina!

Eduskunnan pitää huomioida leskeneläkkeitä rukattaessa, että vakuutusyhtiöiden maksamiin leskeneläkkeisiin ette saa koskea. Niitä ei maksa valtio, vaan vakuutusyhtiöt, jotka hoitavat niitä kiitettävästi, koska valtio menettäisi verotulot niin kuin kävi työeläkkeiden indeksileikkauksien kohdalla. Siinä oli ehdottomasti korruption aineksia. Asiaa pitäisi selvittää.

Demareita usein äänestäneenä ihmetyttää E. Wahlmanin itseriittoisuus. Eipä ole suuremmin ollut kannatusta eduskuntavaaleissa, kun on ollut muitakin äänestämässä kuin oman kuppikunnan demareita. Nyt tarvitaan yhteistyötä eikä pelaamista. Hannu

Pori Energialla on myöhäinen sytytys, mainostaa Oomia. Mulle on tullut Oomilta lasku jo monta kuukautta.

"Somevaikuttaja'' saa rahat mainostavalta yritykseltä eli yrittävät vain myydä itseään, ajatuksiaan ja yritysten tuotteita somessa.

Ihana hiljaisuus laskeutunut Rauhanpuiston ympäristöön, kun jättirekat joutuvat tasoristeystyön vuoksi kiertämään eri reittiä! Eikö tästä voisi tulla uusi käytäntö!

Olen soittanut Postin maksulliseen numeroon 3 kertaa, että postilaatikkoa siirrettäisiin noin 100 metriä. Joka kerta on luvattu soittaa. Viikkoja on kulunut, mitään ei kuulu. Onko postilla jo joulukiireitä vai eikö asia kiinnosta? Laatikot on rikottu 2 kertaa viikon aikana. Kolmatta laatikkoa en enää siihen osta. S.S

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: