Tyyni kyntäjä

Tyyni Kyntäjä: Venator varannut vetäytymiseen yli 400 miljoonaa

Tyyni Kyntäjä: Venator varannut vetäytymiseen yli 400 miljoonaa
Ville HammarbergPori

Virkamiesviha on totuttu ilmiö Suomen kunnissa, mutta Porissa se on kyetty kasvattamaan uskomattomiin mittoihin.

Kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen on laajoissa kansalaispiireissä kertakaikkinen syyllinen siihen, että amerikkalaiskonserni päätti lopettaa tehtaansa Porissa.

Arvon kansalaiset eivät ole huomanneet, että kaupunginjohtaja on tapauksesta niin käärmeissään, että aikoo kääriä hihansa ja pistää todellakin kovan kovaa vastaan tehtaan sulkemisasiassa.

Huntsmanin suku ja Venator lähtevät tästä kaupungista kaikkea muuta kuin liput liehuen ja torvet soiden. Kyntäjän saaman tarkistamattoman sisäpiiritiedon mukaan Venator on varannut tehtaan lopettamiseen 430 miljoonaa euroa.

Porin kaupunki ja kaupunginjohtaja Luukkonen eivät jätä kiveäkään kääntämättä, etteikö joka ainoaa killinkiä rutistettaisi Ameriikan herroilta. Summaa voidaan tuostakin venyttää. Ranskassa Huntsman nimittäin lopetti tehtaan ja varasi siihen 60 miljoonaa euroa, mutta lasku on jo 200 miljoonaa, eikä loppua ole näkyvissä.

Tyyni kyntäjä -palsta tarkkailee kevyeen ja …joskus jopa humoristiseen tyyliin satakuntalaista elämänmenoa.


Lue myös nämä


Kommentit (3)

  • Nimetön

    Kaikki vaan syyttää yhteiskuntaa ikäänkuin sen pitäisi järjestää kaikki.
    Minä en syytä ketään. Näen peilistä ahkeran osaajan.

  • Nimetön

    Ei varmaan paljoa lämmitä niitä noin tuhatta työtöntä, muutama sata miljoonaa mikä kuitenkin menee kaupungin johdon omiin taskuihin tai kaupungin talouden paikkailuun. Hyvää työtä muutenkin, nopeasti olette saaneet kaupungin hyvään alamäkeen, ympärillä muut kylät kasvaa ja kansainvälistyy.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio