Lukijalta

Lukijalta: Mistä miljoonasäästöt oikein saadaan, Petri Lahtinen?

Kari Mankonen
Lukijalta: Mistä miljoonasäästöt oikein saadaan, Petri Lahtinen?

Kaupunginvaltuutettu Martti Lundenin (sd.) mukaan Petri Lahtinen (kok.) on mielensäpahoittaja.

Martti Lunden

Valtuutettu Petri Lahtinen (kok.) tulkitsee Pori-sopimusta (SK 12.10.). Sopimuksen sisältö on Lahtisen mielestä höttöistä, ympäripyöreää, kivaa, täysin mitäänsanomatonta pajunköyttä ja vielä lisäksi käydään toisten taskuilla.

Lahtisen mielestä sopimuksen hyväksyjillä ei ole järjenjuoksua ja tällaista on vaikea ymmärtää. Koen että Lahtinen on nyt mielensäpahoittaja.

Kokoomus halusi jäädä pois pöydästä jo ennen virallisen sopimisen aloittamista. Todellisia vastuunkantajia tarvitaan, yhteistyöllä tulisi mennä eteenpäin, koska tavoite on kuitenkin yhteinen: porilaisten hyvinvointi ja palvelut kustannustehokkaasti. Eikä heittämällä kirvestä nurkkaan ja toteamalla, että viimeinen sammuttaa valot.

Kysymys valtuutettu Lahtiselle: porilaisten ja päättäjien tulisi nopeasti tietää tarkemmin, mistä tulevat mainitsemasi miljoonasäästöt työn organisoinnilla ja terveellä kilpailutuksella teknisellä toimialalla?


Lue myös nämä


Kommentit (14)

  • Nimetön

    Organisaation uudistuksen loppuun vienti on yksi josta säästöä syntyisi. Säästäminen henkilökunnassa ei tarkoita tekevien käsien vähentämistä vaan välitason henkilökuntaa on liikaa. Vähennetään sieltä ,lopettamalla tuhia ”asiantuntijioita” organisaatioissa ja johtotaso kun alkaisi tekemään hommia eikä selittelisi niinkuin nykyään. Eli sellaista tekemisen meininkiä kaivataan, myös ruohonjuuri tasolla. Myös tekemisen suunnittelu ontuu aika pahasti, kaikilla tasoilla joka viittaa työnjohdollisiin epäpätevyyksiin.

  • Nimetön

    ”Kun Itä-Porin alue urakoitiin muutama vuosi takaisin oli kaupungin oma tarjous ylivoimaisesti halvin. ”

    Eli rahaa siirrellään hallintokunnalta toiselle. Kuka valvoo, että urakasta saatu hinta kattaa kulut. Uskon, että ei kata. Näin ollen erotus on jostakin muuta palvelusta pois, esimerkiksi vanhusten huollosta.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös