MainosYrittäjien Aika

Kaksi näkökulmaa saattohoitoon: ”Siitä jäi hyvä muisto”

Syntymän ihme ja kuolemaan liittyvä luopuminen koskettavat jokaista. Mutta millaista palvelua kuoleva arvostaa? Entä hänen läheisensä?

Kotihoito Ilonat Nisander Oy:n yrittäjä Elina Nisander ja Metsäkoto Oy:n yrittäjä Sirpa Heinikangas kertasivat yhdessä koettua Porin Puuvillan generaattorisalissa.


28.10.2021 17:36

Elina Nisanderin hoivapalveluiden piiriin kuuluu kaikki mahdollinen apu, jota kotona itsenäisesti asuva voi päivittäisissä askareissa tarvita. Lisäksi Elina Nisander on ollut mukana Sirpa Heinikankaan tädin saattohoidossa.

”Mun täti halusi, että hän elää elämänsä loppuun asti kotona. Ja se oli teidän avulla mahdollista”, Heinikangas kiittää.

Katso Elinan ja Sirpan koko keskustelu:

Yrittäjien Aika

Aika on kaikille sama

Miten me käytämme aikaa, on tietoinen tai tiedostamaton valinta. Vain roolit vaihtuvat. Jonakin hetkenä olet yrittäjä tai asiakaspalvelija, toisena asiakas tai potilas. Ikävästi puhumiseen kuluu sama aika kuin rakentavaan palautteeseen. Puolessatoista minuutissa ehtii vaihtamaan autonrenkaan, ottamaan verinäytteen ja paistamaan pihvistä toisenkin puolen. Myös kertomaan tarinan. Ja kiittämään.

#yrittäjienaika #asiakaspalvelunaika

Yhteistyössä:

Kotihoito Ilonat Nisander Oy

Porin Puuvilla & Generaattorisali

Satakunnan Yrittäjät

Satakunnan Kansa

Sanoma

Katso lisää:

”Te olitte meidän pelastus”

"Että se rakkaus välittyy keittiöstä sinne sun lautaselle saakka"

Lue myös: