"Että se rakkaus välittyy keittiöstä sinne sun lautaselle saakka" - Yrittäjien Aika - Satakunnan Kansa
MainosYrittäjien aika

"Että se rakkaus välittyy keittiöstä sinne sun lautaselle saakka"

Kokin arki on keittiössä. Uskollisen asiakkaan juhlahetki on salin puolella. Harvoin he edes näkevät toisiaan. Kun he sitten kohtaavat ensi kertaa, mitkä toiveet sanotaan ääneen?

Ravintola Borgin keittiömestari Emilia ja hänen ensi kertaa kohtaamansa asiakas Minna Kalliomäki keskustelivat tavoitteistaan ja odotuksistaan Porin Puuvillan generaattorisalissa.


20.10. 6:00

"Asiakkaana mä arvostan henkilökunnan läsnäoloa. Ja tietysti sitä ammattitaitoa, että he tietävät ja tuntevat ne tuotteet, mitä myyvät", asiakas Minna Kalliomäki kertoo.

Katso Emilian ja Minnan koko keskustelu:

Aika on kaikille sama

Miten me käytämme aikaa, on tietoinen tai tiedostamaton valinta. Vain roolit vaihtuvat. Jonakin hetkenä olet yrittäjä tai asiakaspalvelija, toisena asiakas tai potilas. Ikävästi puhumiseen kuluu sama aika kuin rakentavaan palautteeseen. Puolessatoista minuutissa ehtii vaihtamaan autonrenkaan, ottamaan verinäytteen ja paistamaan pihvistä toisenkin puolen. Myös kertomaan tarinan. Ja kiittämään.

#yrittäjienaika #asiakaspalvelunaika

Yhteistyössä:

  • Borg – Kitchen & Bar

  • Porin Puuvilla & Generaattorisali

  • Satakunnan Yrittäjät

  • Satakunnan Kansa

  • Sanoma

Katso lisää:

”Yrittäjien Aika – Ja pojalle sinä myit etkä minulle”

”Se on mielestäni osoitus siitä, että te teette jotakin oikein”

Lue myös: