MainosSatakunnan Yrittäjät

Satakunnan vuoden yksinyrittäjä on haaveammatissaan: ”Saan toteuttaa luovuuttani ja ideoitani”

Yrittäjäpalkinnon perusteluissa mainitaan muiden muassa hyvät tuotteet, jotka ovat vakiinnuttaneet asiakaskunnan ja taanneet vahvan liikevaihdon.


22.11. 13:51

Tina Nissisen nuoruuden toiveammatti oli leipuri. Jauhopölyallergian vuoksi hän opiskeli kuitenkin pukuompelijaksi. Aikuisena allergiasta ei ollut enää tietoakaan, ja hän perusti vuonna 2019 oman konditorian Ulvilaan.

Tina’s Bakeryn valikoimassa on suolaisia ja makeita herkkuja niin arkisiin kahvitaukoihin kuin elämän kaikkein juhlallisimpiinkin hetkiin: täytekakkuja, fantasiakakkuja ja voileipäkakkuja.

”Parasta on ihanat asiakassuhteet ja vapaus määrittää itse omat tuotevalikoimat.”

”Yrittäjyydessä on parasta ihanat asiakassuhteet ja vapaus määrittää itse omat tuotevalikoimat”, Nissinen kertoo videolla.

Asiakaspalaute kannustaa Nissistä jatkamaan: ”Suurin onnistumisen hetki on se, kun asiakkaat tulevat juhlien jälkeen kiittämään hyvistä ja maistuvista tuotteista.”

Jos video ei käynnisty laitteessasi automaattisesti, klikkaa pääkuvaa.

Tiina Nissinen kuvailee itseään luovaksi. Hän haluaa tehdä työtä käsillään ja nähdä kättensä jäljen.

"Yrityksen vahvuus on se, että tilaus- ja kahvilatuotteet ovat itse alusta asti valmistettuja ja hyvin tuoreita. Ideoita tuotteisiin kerätään ulkomailta asti, ja niitä jatkokehitetään sekä koetestataan ennen valikoimiin tuomista. Vahva liikevaihto kertoo hyväksi koetuista tuotteista sekä vakiintuneesta asiakaskunnasta, toimitusjohtaja Markku Kivinen Satakunnan Yrittäjistä kuvailee.

Tina’s Bakeryn konditoriatuotteet valmistetaan pääasiassa tilauksesta, ja asiakkaiden on mahdollista saada hyvinkin luovia juhlapöydän kruunuja tilaisuuksiinsa. Myös vuodenkierron pyhät ja muut merkkipäivät näkyvät valikoimassa.

Info

Tina Nissisen konditoria Tina’s Bakery äänestettiin aiemmin tänä vuonna myös yleisön suosikiksi Satakunnan vuoden uusyrittäjä -kilpailussa.

Satakunnan Yrittäjät julkisti maakunnallisten yrittäjäpalkintojen saajat syyskokouksessaan.

Satakunnan vuoden yrittäjä 2022: Juuso Perkola & Jarmo Perkola, Kuljetus-Perkola Oy, Säkylä

Satakunnan vuoden yrittäjäperhe 2022: Satakunnan vuoden yrittäjäperhe 2022 Rostedtin yrittäjäperhe, Ulvilan Konepaja Oy

Satakunnan vuoden yksinyrittäjä 2022: Tina Nissinen, Tina’s Bakery, Ulvila

Lue lisää paikallisista yrittäjistä >>

Lue lisää:

Satakunnan vuoden yrittäjäperhe: ”Se haave on aina pikkuhiljaa kasvanut”

Satakunnan vuoden yrittäjä kertoi alakoulun ainekirjoituksessaan: ”Minusta tulee maanviljelijä ja yrittäjä”

Lue myös: