MainosSatakunnan Osuuskauppa

Näin saat ruokaostoksista jopa kymmeniä euroja rahana tilille

Ruokakaupan ostosten loppusummaan voi vaikuttaa oikeilla valinnoilla. Oman ruokahävikin vähentäminen, hintatietoiset tuotevalinnat ja punalaputetut tuotteet pienentävät osaltaan kauppakuitin loppusummaa. Mitä muuta olisi tehtävissä, sillä loputtomiin ei kuitenkaan voi tinkiä?

Bonuksia saa keskittämällä S-ryhmän ja kumppaneiden yli 2 000 toimipaikkaan ympäri Suomen.


Jääkaapin ja ruokavarastojen täyttö on nyt jos koskaan ajankohtaista. Haastavan maailmantilanteen vuoksi kauppakassiin on samalla rahalla saattanut saada vähemmän täytettä ja omien ruokavarastojen tuotteet ovat vähitellen huvenneet keittiön kaapeista. Huomiseen kannattaakin varautua ja hyödyntää kaikki rahanarvoiset edut. Osuuskaupan Bonus tuplana -viikolla kerrytät Bonusta tuplana. Ja ihan rahana pankkitilille.

Ruokaostoksistakin saa tällä viikolla jopa 10 % Bonusta, joka maksetaan rahana tilille.

Päivitystä kotiin ja ravintolaelämyksiä

Tulevan kesän vaatteet, jalkineet ja harrastusvälineet ovat ajankohtaisia hankintoja. Kodin tarpeiston täydentäminen aina siivousvälineistä ja taloustarvikkeista pihan ja puutarhan varusteisiin on nyt myös paikallaan. Tämä on myös oiva aika testata se ravintola-annos, jota pitkään olet miettinyt.

Tiesitkö? Bonus kertyy portaittain, riippuen koko kuukauden bonusostojen kokonaissummasta. Jo 50 euron kuukausiostoilla pääset Bonuksille ja vähintään 900 euron kuukausiostoilla saat täyden 5 prosentin Bonuksen.

Mistä tätä Bonusta sitten saa?

Bonusta kertyy kaikista ruokakaupoista ja ravintoloista, joista löydät vihreän S-logon. Toimipaikkoja on ympäri Suomen ja Satakunnassakin kymmeniä. Esimerkiksi kaikki Salet, S-marketit ja Prismat sekä ravintoloista muun muassa Amarillo ja Rosso kuuluvat Satakunnan Osuuskaupalle. Myös autoilijalle löytyy omansa: AutoPalin, Karla, ABC ja ABC Carwash palvelevat asiakasomistajia.

Kauneuden ammattilaiset ovat apunasi muun muassa Sokoksella, Emotionissa ja Oma parturi-kampaamoissa. Löytyypä Satakunnan Osuuskaupalta myös muita ravintoloita ja kahviloita, kukkakauppa, hotelli sekä lämmitysöljyn myyntiä.

Info

Asiakasomistajuus kannattaa – Kolme faktaa

  • Satakunnan Osuuskauppa on monialainen, yli 70 000 asiakasomistajan omistama itsenäinen liikeyritys.

  • Bonus maksetaan rahana asiakasomistajien tileille joka kuun 10. päivä.

  • Bonus tuplana -viikolla kerrytät S-Etukortilla Bonusta tuplana, jopa 10 prosenttia Satakunnan Osuuskaupan toimipisteissä. Katso toimipaikat ja kampanjaehdot täältä

satakunnanosuuskauppa.fi

Lue myös:

Kotikaupasta langat, lähiruokaa ja pullakahvit päälle – Kauppareissuista kertyy tilille iloinen yllätys joka kuukausi

Lue myös: